SPAS ZA SVAKU ŽENU

BIĆETE TIP TOP SREĐENE OD GLAVE DO PETE U REKORDNOM ROKU: Ovih 7 pametnih uređaja mora da ima svaka žena!

Olakšaće vam život maksimalno

Lepi & Zdravi
Autor:
BIĆETE TIP TOP SREĐENE OD GLAVE DO PETE U REKORDNOM ROKU: Ovih 7 pametnih uređaja mora da ima svaka žena!
Foto: Promo

Živimo u savremenom svetu gde je vremena malo, a obaveze se samo gomilaju. Svaka od nas želi da postigne toliko toga. Da budemo uspešne na poslu, dobre domaćice, majke, supruge, devojke, ali da ujedno i izgledamo lepo i negovano, ali dan traje samo 24 sata.

Srećom, na tržištu se pojavio brend koji nudi veliki broj gedžeta koji su neophodni svakoj ženi, a sve to po pristupačnim cenama.

Razvoj tehnologije nam je doneo toliko toga, a kada se spoje bjuti industrija i tehnologija nastaju kreativne inovacije koje mogu da nam značajno olakšaju život.

Kompanija Rox beauty nudi veliki izbor pametnih uređaja koji brinu o lepoti svake od nas, a ujedno i štede dragoceno vreme. Iako su ovi uređaji nekada bili rezervisani samo za salone, sad ih možemo koristiti i u udobnosti našeg doma.

Mi smo oduševljene ponudom kompanije Rox Beauty, u kojoj se posebno ističu uređaji Stylpro, Tripollar, Smoothskin, NuFace i fenomenalna Lavera kozmetika. Toliko smo oduševljene da se pitamo: Kako smo do sad živele bez ovih fenomenalnih gedžeta?!

Evo i o čemu je reč u detalje:

StylePro Beauty Fridge

Dobro znamo da je savet dermatologa da je sve kreme najbolje čuvati na hladnom mestu, kako bi trajale što duže. Iako smo sve svesne ove činjenice, realnost je da gotovo nijedna od nas ne drži preparate za negu u frižideru jer želimo da nam one budu na dohvat ruke kada krenemo da se spremamo. A šta ako vam kažemo da i za ovaj „problem“ postoji genijalno rešenje. Naime, brend Roxy beauty u ponudi ima mini frižider u koji mogu da stanu sve naše kreme, maske i serumi, a ujedno je savršenih dimenzija pa bez problema staje u kupatilo. Osim toga,neodoljivo izgleda pa će se savršeno upotpuniti enterijer.

Rox beauty
foto: Promo

Smoothskin epilator

Telo bez dlačicaje san svake žene. Međutim, epilacija u salonima košta pravo malo bogatstvo pa mnoge od nas i dalje muče ovu muku. Dobra vest je da Rox beauty ima rešenje i za ovo – SmoothSkin uređaj. Ovaj pametni gedžet koirsti IPL tehnologiju koja pomaže da dlačice nestanu na duži vremenski period i to potpuno bezbolno. Potrebno je izvesti nekoliko tretmana kako biste dobili rezultate i odstranile dlačice. Oni se ponavljaju iz nedelje u nedelju, a svaki treman traje oko 10 minuta. Investiranje u ovaj uređaj se definitivno isplati.

Rox beauty
foto: Promo

Stylpro Go&Glow ogledalo

U moru beauty gedžeta, ovo je možda jedna od najkorisnijih, jer gde god se nalazite uz Stylpro Glow & Go ogledalo možete da imate svoj mali beauty kutak. Dovoljno je velikih dimenzija da nam posluži u svim prilikama, a ujedno I dovoljno mali da staje u neseser. Osim led osvetljenja, Go&Glow ogledalo ima i opciju uvećanja. Odlično će doći u onim situacijama kada trebamo da poravimo karmin ili rumenilo pred neki nama važan događaj ili sastanak, a korišćenje je sasvim jednostavno I lako. Uz ogledalo dolazi I USB priključak za punjenje, a baterija može da traje I do 2 sata.

Rox beauty
foto: Promo

Stylepro set za čišćenje četkica

Čišćenje četkica je proces koji zna da potraje, a mnogim damama ovo nije omiljena obaveza. Sa ovim gedžetom moguće je imati savršeno čist pribor za šminkanje i to za samo 30 sekundi. Stylepro set za čišćenje četkica vrti, čisti i suši četkice i one su u rekordnom roku spremne za upotrebu.

Rox beauty
foto: Promo

NuFace

Savremeni način život na našem licu ostavlja traogove, a nijedna žena ne želi bore na licu, niti da izgleda umorno. U tom slučaju, spas leži u NuFace - profesionalnom tretmanu mikrostrujom. Ovom gedžetu nisu odolele ni svetske zvezde.

NuFace je vodeća američka firma u beauty gadžetima, prisutna na tržištu već više od 30 godina, čiji proizvodi koriste patentirani Microcurrent Skincare™, mikro struju koja se precizno i potpuno bezbolno aplicira na lice i vrat, uz klinički dokazan blagotvorni učinak uz pomoć mikro struje na lifting, toniranje lica i zaglađivanje kože.

Premium tretman s mikro strujom, zbog kog smo do nedavno morale da idemo u kozmetički salon, sada je dostupan u toplini našeg doma, u bilo koje doba.

Učinak mikro struje je potvrđen brojnim kliničkim testiranjima koja su, takođe dokazala vidljiv učinak već nakon prve upotrebe.

Rox beauty
foto: Promo

TriPollar STOP VX GOLD

Još jedan moćan uređaj koji vraća našoj koži sjaj i eliminiše tragove starenja nalazi se u ponudi Rox beauty brenda. Reč je o TriPollar STOP VX GOLD aparatu. Ovaj gedžet kombinuje snagu Multi-RF i DMA tehnologija za preoblikovanje crta lica i zaglađivanje kože koji garantuju najefikasniji tretman I najbolje rezultate.

Takođe, ovaj uređaj koristi I 24-karatne pozlaćene elektrode koje ne samo da daje notu luksuza ovom uređaju već, već I pospešuju rezultate.

Evo šta sve može ovaj uređaj:

  • Smanjuje pojavu finih linija i bora
  • Podstiče regeneraciju kolagena
  • Preoblikuje konturu vilice
  • Podiže opuštenu kožu
  • Daje koži čvrstinu i zaglađuje ten
  • Daje personalizovane rezultate s optimalnom temperaturom.
Rox beauty
foto: Promo

Lavera kozmetika

Ukoliko želite koži da priuštite najbolju negu onda birajte Lavera kozmetiku koja ispunjava najviše kriterijume kupaca. U ponudi ovog brenda nalazi se nega za sve tipove kože, od normalne do osetljive.

Rox beauty
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs