PRAZNICI NAM STIŽU

7 GENIJALNIH PREDLOGA ZA NOVOGODIŠNJI POKLON: Budite originalni i praktični!

Pronaći savršen poklon ponekad je pravi izazov, ali mi imamo rešenje

Lepi & Zdravi
12:05h Autor:
7 GENIJALNIH PREDLOGA ZA NOVOGODIŠNJI POKLON: Budite originalni i praktični!
Foto: Shuterstock

Približava se kraj godine, a svima se nameće isto pitanje - šta kupiti dragoj osobi, a da to bude nešto posebno, originalno, ali i praktično? Ideja i vremena je malo, a tumaranje po prodavnicama samo pojačava nervozu i glavobolju.

Ukoliko još uvek tragate za savršenim poklonom, imamo nekoliko predloga sa kojima nema greške. Sve što je jednoj ženi potrebno i što će je sigurno obradovati nalazi se u asortimanu komapnije Rox beauty.

Svaka žena voli da izgleda lepo i negovano, ali nijedna ne voli da troši dragoceno vreme na ulepšavanje. Zato su ovi pametni uređaji sasvršen izbor.

Do nedavno su privilegiju da ih koriste imali samo saloni, a žene su morale da izdvajaju gomilu novca za te tretmane. Zahvaljujući kompaniji Rox beauty sada je u udobnosti doma moguće dobiti profesionalne rezultate i to u rekordnom roku.

Bez dileme, ovi gedžeti su svakoj ženi neophodni:

Smoothskin epilator

Ako želite istinski da obradujete vama dragu damu, onda joj poklonite SmoothSkin uređaj. Ovaj mali gedžet radi ozbiljan posao. Zahvaljujući njemu dlačice nestaju zauvek, a upravo to je san svake žene.

Ovaj pametni gedžet koirsti IPL tehnologiju koja pomaže da dlačice nestanu na duži vremenski period i to potpuno bezbolno. Potrebno je izvesti nekoliko tretmana kako biste dobili rezultate i odstranile dlačice. Oni se ponavljaju iz nedelje u nedelju, a svaki tretman traje oko 10 minuta.

Rox beauty
foto: Promo

Stylpro Go&Glow ogledalo

U moru beauty gedžeta, ovo je možda jedna od najkorisnijih, jer uz Stylpro Glow & Go ogledalo svaka dama možete imati svoj mali beauty kutak gde god poželi. Dovoljno je velikih dimenzija da nam posluži u svim prilikama, a ujedno i dovoljno mali da staje u neseser. Osim led osvetljenja, Go&Glow ogledalo ima i opciju uvećanja. Uz ogledalo dolazi i USB priključak za punjenje, a baterija može da traje i do 2 sata.

Rox beauty
foto: Promo

StylePro Beauty Fridge

StylePro Beauty Fridge je dekorativan, ali i vrlo praktičan i koristan – dakle, savršen poklon za jednu damu. Savet dermatologa da je sve proizvode za negu najbolje čuvati na hladnom mestu, kako bi trajali što duže, a upravo to je osnovna funkcija StylePro Beauty Fridge – on održava idealnu temperaturu. Savršenih je dimenzija pa bez problema staje u svako kupatilo, a dovoljno je veliki da u njega staju sve kreme, serumi i maske.

Rox beauty
foto: Promo

Lavera kozmetika

Kvalitetna kozmetika je uvek savšren izbor za poklon, a naročito ako ta kozmetika ispunjava najviše kriterijume kupaca. Lavera kozmetika nudi najkvalitetniji asortiman proizvoda za negu. U ponudi ovog brenda nalazi se nega za sve tipove kože, od normalne do osetljive.

Rox beauty
foto: Promo

Stylepro set za čišćenje četkica

Čišćenje četkica ni jednoj jedinoj ženi nije omiljena obaveza i zato je Stylepro set idealan poklon. Sa ovim gedžetom moguće je imati savršeno čist pribor za šminkanje i to za samo 30 sekundi. Stylepro set za čišćenje četkica vrti, čisti i suši četkice i one su u rekordnom roku spremne za upotrebu.

Rox beauty
foto: Promo

NuFace

Savremeni način život na licu ostavlja tragove, a nijedna žena ne želi bore, niti da izgleda umorno. U tom slučaju, spas leži u NuFace - profesionalnom tretmanu mikrostrujom.

NuFace je vodeća američka firma u beauty gedžetima, prisutna na tržištu već više od 30 godina, čiji proizvodi koriste patentirani Microcurrent Skincare™, mikrostruju koja se precizno i potpuno bezbolno aplicira na lice i vrat, uz klinički dokazan blagotvorni učinak uz pomoć mikrostruje na lifting, toniranje lica i zaglađivanje kože.

Premium tretman s mikrostrujom, zbog kog smo do nedavno morale da idemo u kozmetički salon, sada je dostupan u toplini našeg doma, u bilo koje doba.

Učinak mikrostruje je potvrđen brojnim kliničkim testiranjima koja su, takođe, dokazala vidljiv učinak već nakon prve upotrebe.

Jasno vam je zašto će se ovom poklonu obradovati svaka žena!

Rox beauty
foto: Promo

TriPollar STOP VX GOLD

Još jedan savršen poklon je ovaj moćan uređaj koji vraća koži sjaj i eliminiše tragove starenja. Reč je o TriPollar STOP VX GOLD aparatu. Ovaj gedžet kombinuje snagu Multi-RF i DMA tehnologija za preoblikovanje crta lica i zaglađivanje kože koji garantuju najefikasniji tretman i najbolje rezultate.

Takođe, ovaj uređaj koristi I 24-karatne pozlaćene elektrode koje ne samo da daje notu luksuza ovom uređaju već, već i pospešuju rezultate.

Evo šta sve može ovaj uređaj:

  • Smanjuje pojavu finih linija i bora
  • Podstiče regeneraciju kolagena
  • Preoblikuje konturu vilice
  • Podiže opuštenu kožu
  • Daje koži čvrstinu i zaglađuje ten
  • Daje personalizovane rezultate s optimalnom temperaturom.
Rox beauty
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs