Savršenstvo

UZ OVAJ SAT GRANICE NE POSTOJE: Sve što je potrebno jednoj urbanoj osobi!

Pametni satovi su tu da nam pomognu da ispratimo to kako naše telo reaguje na svakodnevne aktivnosti. Sat više nema funkciju da samo pokazuje vreme, sada nas obaveštava o tome koliko smo koraka prešli, koliki nam je pritisak, potrošnja kalorija, otkucaji srca, nivo stresa, te kakvo je stanje našeg tela

Lepi & Zdravi
Autor:
UZ OVAJ SAT GRANICE NE POSTOJE: Sve što je potrebno jednoj urbanoj osobi!
Foto: Promo

Da živimo ubrzano to svi znamo, ali u današnje vreme ritam ne možemo da usporimo sve i da hoćemo. Postoji jedna stara afrička priča koja najbolje oslikava vreme u kojem sada živimo, a ona glasi:

"Svakog jutra, u Africi se probudi gazela. Ona mora da trči brže od najbržeg lava, inače će biti pojedena. Svako jutro u Africi se probudi i lav. On mora da trči brže od najsporije gazele, inače će umreti od gladi. Nije bitno da li si gazela ili lav. Kada sunce izađe, bolje ti je da trčiš."

Svi smo svesni da nam ritam zivota nameće ubrzani tempo kako bismo postigli sve zacrtane ciljeve. U tom "trčanju kroz život" veoma je važno da imamo adekvatnog partnera.

Pametni satovi su tu da nam pomognu da ispratimo to kako naše telo reaguje na svakodnevne aktivnosti. Sat više nema funkciju da samo pokazuje vreme, sada nas obaveštava o tome koliko smo koraka prešli, koliki nam je pritisak, potrošnja kalorija, otkucaji srca, nivo stresa, te kakvo je stanje našeg tela. Stoga je veoma bitno da upravo taj pametni sat radi bezprekorno, te da nam pruži što više informacija o našem telu kako bismo znali "na čemu smo" i koliko možemo da izdržimo!

Galaxy Watch 4
foto: Promo

Sat kojem nema ravnog je svakako Galaxy Watch4, pametni sat koji je kreiran u saradnji sa kompanijom Google, a opremljen je najintuitivnijim Samsung korisničkim interfejsom do sada, One UI Watch.

Iz kompanije Samsung kažu da je ovaj novi uređaj u potpunosti redizajniran, kako bi predstavljao najbolje alate za kontrolu zdravlja korisnika, pa tako poseduje i Samsung bioaktivni 3u1 senzor koji precizno kontroliše tri moćna senzora zdravstvenih funkcija – optički puls, električno srce i analizu bioelektričnom impedansom – kako bi korisnici mogli da prate svoj krvni pritisak, otkriju nepravilan rad srca, mere nivo kiseonika u krvi, po prvi put, izračunaju svoj telesni sastav.

Galaxy Watch 4
foto: Promo

Potpuno nov alat za merenje telesnog sastava korisnicima pruža dublji uvid u opšte zdravlje, potrošene kalorije i meri ključne karakterisike kao što su masa skeletnih mišića, bazalna metabolička stopa, procenat vode i masti u organizmu. Sada lako možete proveravati telesni sastav na svom ručnom zglobu sa samo dva prsta. Za oko 15 sekundi senzor na vašem satu će prikupiti 2400 različitih podataka.

Međutim, imajte na umu da ovaj sat nije zamena za lekarski pregled, nego vam pomaže da uvek imate uvid u vaše zdravstveno stanje.

U svetu fitnesa, Galaxy Watch4 pametni sat je prepoznat kao inovativan i veoma efikasan jer korisniku omogućava praćenje dnevnih aktivnosti, te omogućava dodatnu motivaciju. Uz pomoć Galaxy Watch4 imaćete uvid u najkompletniju sliku vašeg obrasca spavanja do sada, sa više detalja nego ranije. Ne samo da možete da detektujete zvuke hrkanja, već i da dobijete nivo kiseonika u krvi dok spavate. Zajedno sa naprednim rezultatima spavanja, vaš Galaxy Watch4 vam može pomoći da se bolje odmorite.

Prednosti ovog fenomenalnog pametnog sata uvideo je i influenser Stanoje Budimkić – STONE, koji je o Galaxy Watch4 pametnom satu rekao:

"S obzirom da se dugo godina bavim sportom, bitno mi je da znam sve o napretku kroz vežbanje. Sada sam uspeo da kroz Galaxy Watch 4 pametni sat upoznam svoje telo. BioActive Sensor u realnom vremenu pokazuje stanje mog tela i obaveštava me šta da radim sa zdravstvenim ciljevima koje sam sam sebi postavio. Sada znam koliki mi je procenat masti, mišića, vode u organizmu. Na taj način mogu mnogo brže da pratim napredak i bliži sam ostvarenju svojih ciljeva!"

Galaxy Watch 4
foto: Promo

Serija Galaxy Watch4 se odlikuje prvim procesorom od 5nm u Galaxy satu – sa 20% bržim CPU i 50% više RAM-a, kao i 10 puta bržim GPU u odnosu na prethodnu generaciju. Zahvaljujući tome, skrolovanje i obavljanje više zadataka istovremeno na seriji Galaxy Watch4 je nesmetano i lako. Takođe je poboljšana rezolucija displeja na 450 x 450 piksela, tako da je vizuelni prikaz oštriji i detaljniji. A uz impresivnih 16GB memorije ćete imati dovoljno prostora da preuzimate i čuvate svoje omiljene aplikacije, muziku i fotografije – i budete sigurni da su bezbedne zahvaljujući Samsung Knox bezbednosnoj platformi.

Nabavite odmah ovaj pametni sat i uvidećete da vam je samo nebo granica!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs