TELEFON NA RUCI: Otkrijte svet beskrajnih mogućnosti i budite uvek povezani!

Pametni satovi su odavno već popularni i mali broj je onih koji ga nemaju.

Online kupovina, Hangar.rs, sShop, Smart sat, Pametni sat, Telefon, Digitalni svet, Sniženje

Lepi & Zdravi
Autor:
TELEFON NA RUCI: Otkrijte svet beskrajnih mogućnosti i budite uvek povezani!
Foto: Promo

Ovakav napredan uređaj je svima koristan, osim što pokazuje vreme ima raznih dodatnih mogućnosti. Bez obzira da li želite da pratite svoje zdravlje, ostati povezani ili jednostavno da imate moderan dodatak, pravi su izbor ! Uđite u svet savremene tehnologije i svet stila sa OVIM pametnim satom!

Pametni sat
foto: Promo

Pametni sat DZ09 pored povezivanja sa telefonom ima svoje mesto za SIM i SD karticu kao i svoju kameru tako da može da radi i samostalno kao telefon za pozive, poruke i internet.

Ima razne funkcije kojima ćete biti oduševljeni! Pored standardnih kao što su pozivanje i primanje poziva, čitanje i slanje poruka, slušanje i biranje muzike, slikanje sopstvenom kamerom ili kamerom mobilnog telefona, ima i kalendar, alarm, digitron, štopericu, pedometar sa brojačem kalorija, podsetnik za odmaranje, kontrolor sna, diktafon, Facebook, Twitter, WhatsApp, alarm protiv krađe, power save opciju. Sve ovo na samo jednom satu!

U zavisnoti koliko ga koristite, baterija može da traje od 2 do 7 dana, a vreme razgovora od 3 - 6 sati.

Budite uvek povezani i pratite svoje aktivnosti! Poručite ovaj pametni sat OVDE po ceni od 2.199 rsd ili pozovite broj telefona 011/4420-502 svakof radnog dana od 9 do 17 časova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs