kloe tere

ZA PLEJBOJ JE POZIRALA VIŠE OD 50 PUTA I ZOVU JE KRALJICA MALIBUA: Ima 3 miliona pratilaca i prava je bomba! (FOTO)

Plavuša, koja je pozirala za Plejboj više od pedeset puta otkrila je da ništa nije toliko glamurozno u ovom poslu kao što izgleda

Lepi & Zdravi
12:38h Autor:
ZA PLEJBOJ JE POZIRALA VIŠE OD 50 PUTA I ZOVU JE KRALJICA MALIBUA: Ima 3 miliona pratilaca i prava je bomba! (FOTO)
Foto: Profimedia

Atraktivni kanadski model Kloe Tere svojevremeno je otvorila dušu za "Daily Star" i rekavši da svakako jeste glamurozno biti "Plejboj zečica" ali da se iza scene događa mnogo toga što nije toliko glamurozno.

"Na jednom snimanju je bilo minus 50, a ja sam satima bila naga na vrhu planine. Mislila sam da ću se bukvalno zalediti. Ali, mnogo fanova je reklo da su fotografije bile odlične i da sam dobro ispozirala. A ja sam mislila u sebi, 'zbog vas, društvo, smrznut mi je bio svaki deo tela", rekla je.

Kloe Tere
foto: Profimedia

Njena lepota bila je i izvor čudnih situacija sa nekim fotografima, ali je ona znala da se izbori sa njima zahvaljujući jakoj ličnosti.

Kako kaže, sa drugim modelima nema problem, jer, "prilika ima za svakoga, ne želi da se takmiči sa ljudima".

Kloe se bavila modnim modelingom kada je bila mlada, ali je ubrzo shvatila da želi da bude u glamuru.

Upitana kako je ušla u industriju, rekla je da se sama ponudila "Plejboju".

Uspesi u ovoj industriji su počeli da se ređaju kada je bila izabrana da izađe iz torte na "Plejboj" zabavi.

"Nije trebalo ja da budem ta koja će iskočiti iz torte, ali kada sam to uradila, dobila sam mnogo pažnje i sve se promenilo. Već par dana kasnije snimala sam za magazin u Meksiku".

Kloe Tere danas na Instagramu prati tri miliona ljudi, a možda ćete se iznenaditi, njene fotografije koje objavljuje ne razlikuju se previše od fotografija mnogih devojaka koje nisu Plejboj modeli.

Kloe zovu i "kraljicom Malibua", a pre sedam dana na Instagramu je posebnom fotografijom proslavila činjenicu da ima tri miliona pratilaca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs