NE ČEKAJTE DA DOĐETE NA RED ZA NAMEŠTANJE I ČIŠĆENJE KLIME: Ovo je sve što vam je potrebno da se rashladite!

Napravite efekat prirodnog hlađenja u dvorištu ili na terasi

Lepi & Zdravi
Autor:
NE ČEKAJTE DA DOĐETE NA RED ZA NAMEŠTANJE I ČIŠĆENJE KLIME: Ovo je sve što vam je potrebno da se rashladite!
Foto: Shutterstock

Nikada zapravo nismo potpuno spremni za previsoke temperature – kada bismo mogli, polili bismo se kofom sa ledom samo da bismo prodisali. Tražimo “skloništa”, samo da ne budemo na nesnosnoj vrućini jer, da budemo iskreni, vrlo lako možemo da kolabiramo. Zato je od izuzetne važnosti da uz sebe uvek imate flašicu sa vodom I da izbegavate prevelike razlike u temperaturi. Šta to znači? Ako je napolju 38 stepeni, da li znate na koliko bi najniže klimu trebalo pustiti? Na 31 stepen! Razlika veća od 7 stepeni izuzetno je opasna za zdravlje – može izazvati kardiovaskularna oboljenja, migrene, ukočenost mišića, zglobova… Zato izaberite nešto potpuno drugačije, a rashladite se podjednako efikasno!

Napravite efekat prirodnog hlađenja u dvorištu ili na terasi i nećete morati da sedite u zatvorenim prostorijama pod klimom tokom celog dana. Sve što vam je potrebno jeste slavina za vodu!

Ostale dodatke - crevo, priključak i raspršivače možete naći OVDE po AKCIJSKOJ ceni od samo 2.099 RSD ili pozivom na broj 011/422 0502 svakog radnog dana.

vodena magla
foto: Promo

Ova fantastična vodena magla – raspršivač vodenom parom snižava temperaturu vazduha za čak 5 i više stepeni. Štiti od komaraca i može cela ekipa od 10oro ljudi da se smesti pod nju i uživa. U setu se dobijaju crevo dugačko 10 metara, jedan priključak za slavinu i 10 raspršivača. Sve to za SAMO 2.099 RSD.

Sve što je potrebno za korišćenje sistema hlađenja vazduha pomoću raspršivača vode jeste priključak odnosno dvorišna slavina za vodu sa pritiskom od 2,5 do 4 bara, koji dobijate u paketu. Potrošnja vode je oko 2 litre na sat po raspršivaču. Pored vrućine, sistem raspršivača eliminiše i probleme sa insektima i suzbija prašinu. Mikročestice vode izlaze kroz posebno dizajnirane dizne i puštaju paru hladeći spoljni prostor. Sistem raspršivača je veoma jednostavan za postavljanje (potrebno je manje od 10 minuta) i ne zahteva nikakvo održavanje.

Iskoristite letnje dane do maksimuma, opustite se i relaksirajte u udobnosti sopstvenog doma i sačuvajte novac koji biste inače potrošili u pokušajima sklanjanja sa nesnosnih vrućina.

Klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana naručite vodenu maglu, po akcijskoj ceni od samo 2.099 rsd!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs