bravo

MAJKA JE PETORO DECE, USKORO ĆE POSTATI BAKA, A U 5. DECENIJI KIDA U KUPAĆEM: Žena Siniše Mihajlovića raspametila!(FOTO)

Gospođa Mihajlović koja će uskoro postati majka, oduševila korisnike društvenim mreža

Lepi & Zdravi
11:46h Autor:
MAJKA JE PETORO DECE, USKORO ĆE POSTATI BAKA, A U 5. DECENIJI KIDA U KUPAĆEM: Žena Siniše Mihajlovića raspametila!(FOTO)
Foto: Profimedia

Proslavljeni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović (52) 26 godina uživa u ljubavi sa suprugom Arianom sa kojom ima petoro dece.

Od sudbodnosnoig susteta koji se desio 90-ih su nerazdvojni, a to je bila ljubav na prvi pogled. Na ludi kamen stali su na Vidovdan1996. godine u Rimu. Devet godina kasnije usledila je crkvena ceremocija u Sremskim Karlovcima, a zavete su razmenili i treći put.

"Sa Sinišom mi se desila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine, jer je on bio u Sampdoriji, a ja u Rimu, i nismo mogli često da se viđamo", ispričala je jednom nekadašnja voditeljka Rai Una.

Ariana je sada pozirala u kupaćem kostimu i tako pokazala kako ponosno nosi svoje godine.

Pratioci su oduševljeni kako izgleda žena koja se porađala pet puta, a koja će uskoro postati i baka s obzirom na to da je ćerka poznatog para Virdžinija u drugom stanju.

Legendardni fudbaler Siniša Mihajlović, čak je i zaplakao kada je saznao da će biti deka jedne devojčice.

Da podsetimo, Siniša sa suprugom Arianom ima tri sina i dve ćerke, kako i vanbračnog sina koga je priznao.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs