Danas ima 88 godina

CELOG ŽIVOTA JE BILA ŽRTVA LOŠE SUDBINE,POŽAR I NESREĆA JOJ UNIŠTILI LICE: Zbog ovoga se gorko pokajala! (FOTO)

Ona je celog života bila žrtva nesrećnih okolnosti

Lepi & Zdravi
Autor:
CELOG ŽIVOTA JE BILA ŽRTVA LOŠE SUDBINE,POŽAR I NESREĆA JOJ UNIŠTILI LICE: Zbog ovoga se gorko pokajala! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kim Novak danas ima 88 godina, a iza sebe niz trauma koje su je duboko obeležile. U dve teške nesreće njen izgled bio je narušen pa je potražila pomoć stručnjaka, ali danas se i zbog te odluke - pokajala.

Slavna muza Alfreda Hičkoka, do kraja je ogolila svoj životni put u knjizi "Kim Novak: Her Art and Life". 88-godišnja diva u svom životnom putu zabeležila je niz velikih uspeha, ali i teških trenutaka - koji su trajno uticali na nju.

Zlostavljanja i ponižavanja ostavila su traga, tokom ranog detinjstva bila je seksualno napadnuta, a godine života u Holivudu uzrokovale su dodatne traume i dodatnu štetu na njeno samopouzdanje.

Kim Novak
foto: Profimedia

Zbog svega, obolela je od bipolarnog poremećaja od kojeg i danas pati. Novak je tokom godina odlučila da potraži pomoć kako bi podigla samopouzdanje, a veliki izvor nesigurnost bilo joj je i njeno lice. Naime, 2000. je preživela požar u kojem je zadobila opekotine po licu, a 2006. se godinu dana oporavljala od pada s konja. Fatalni pad oštetio joj je nerve lica. Rešenje potražila u rukama stručnjaka.

"Znate, kada ste nesigurni i očajni i tražite nečiju pomoć, ta osoba vam ponudi rešenje koje nema veze s operacijama i vi prihvatite. Otišla sam kod doktora i u lice mi je ubrizgao salo, a to mi nije trebalo. Mislila sam da ionako imam dovoljno okruglo lice. Ali, injekcije su mi popunile obraze i zato izgledam potpuno drugačije", priznala je glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs