bezbedno mršavljenje

Nabacili ste višak kilograma tokom praznika: Ne očajavajte - OVO je spas!

Uz višak kilograma javljaju se i nadutost, manjak energije, opšta tromost organizma

Lepi & Zdravi 25.01.2021. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Shutterstock

Brojnim poslasticama i začinjenoj hrani koje se nalaze na prazničnim trpezama veoma je teško odoleti i većina nas se ugoji tih dana. Uz višak kilograma javljaju se i nadutost, manjak energije, opšta tromost organizma. Kako biste se vratili u prvobitno stanje i otarasili se svih neželjenih efekata praznika, potreban vam je Pure Kick.

 

Pure Kick sagorevač masti omogućiće vam bezbedno mršavljenje. Ovaj preparat blokira Alfa-2 rsceptore, zaustavlja nakupljanje masnih naslaga i ubrzava metabolizam zbog bezbednog aktiviranja delovanja centralnog nervnog sistema.

Pure Kick
foto: Promo

Njegova delotvornost krije se u jedinstvenoj formuli 9 aktivnih sastojaka.
Piperin poboljšava probavu, povećava termogenezu i potiskuje nakupljene masti, dok seme kajenske papričice povećava potrošnju energije i oksidaciju masti. Glukomanan smanjuje apetit i sprečava nakupljanje masti. Vitamin B6 pomaže razgradnju aminokiselina koje pomažu rast mišića. Tu je i cink čije dejstvo omogućava jačanje imuniteta, minimizira sintezu belančevina i poboljšava radnu sposobnost. Hrom GTF smanjuje nivo šećera, a povećava energiju i smanjuje želju za slatkim. Svima je poznato kako zelena kafa fantastično deluje na smanjenje telesne težine, pa je tako njen ekstrakt i u ovom preparatu kako bi usporio pretvaranje hrane u masti, smanjio nivo holesterola i poboljšao strukturu tela. Ekstrakt zelenog čaja zadužen je za povećanje snanje i energije, te radi razgradnje masti, dok je vitamin B12 tu da bi ojačao imunitet i poboljšao radnu sposobnost.

 

Pure Kick deluje u tri sfere:

 

1. Ubrzava metabolizam,

2. Smanjuje apetit,

3. Povećava energiju.

 

Potrebno je da pijete po jednu kapsulu 30 minuta pre obroka tri puta dnevno. Pure Kicksprecifičan je i po tome što u procesu mršavljenja neće da troši, već da sačuva vašu mišićnu masu.

 

Poručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po promo ceni od 4.460 rsd .

 

*Ukoliko naručite 2, treći dobijate na poklon. Ukoliko naručite 3, još dva dobijate na poklon.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs