Preporuka

Priuštite vašem licu odgovarajuću negu: Evo šta vam je potrebno za čistu i negovanu kožu!

Svakom tipu kože je potrebna pravilna higijena i čišćenje. Pored svakodnevne nege, umivanja i skidanja šminke, Vašem licu je neophodno priuštiti dodatni relaksirajući tretman

Lepi & Zdravi
Autor:
Priuštite vašem licu odgovarajuću negu: Evo šta vam je potrebno za čistu i negovanu kožu!
Foto: Profimedia

Kako bi koža mogla da diše, potrebno je i masirati lice kako bi se podstakla cirkulacija. A sada i sami možete kod kuće sebi priuštiti ovakav tretman.

Aparat za čišćenje lica koji je ujedno i masažer je sve što vam je potrebno za pravilnu negu kože. Uz njega ćete relaksirati, regenerisati svoje lice i ukloniti prljavštinu, nečistoće i temeljno ukloniti šminku.

foto: promo

Pogodnosti koje aparat pruža su mnogobrojne: lice će biti očišćeno temeljno, u jednom uređaju dobijate piling, osveživanje i podmlađivanje. Aparat je pogodan za sve vrste kože, podstiče cirkulaciju krvi, sprečava oticanje lica i pojavu podočnjaka, razblažuje pseudo – bore i čini kožu čistijom, mekšom i svežijom. Ima ugrađenu USB Li-ion punjivu bateriju, pa samim tim nema potrebe menjati je. Zbog sigurnosnog razloga, svi funkcijski tasteri nisu u funkciji tokom procesa punjenja.

foto: Promo

Ovaj aparat je ergonomski dizajniran i elegantnog oblika koji se lako uklapa u dlan. Prikladan je i jednostavan za korišćenje, u svako doba, bilo gde. Siguran je za upotrebu u kukaptilu, jer je 100 odsto vodootporan. Ima svestranu 3-zonu četkicu za čišćenje, podesivu soničnu pulsaciju i dugotrajnu, ultra mekanu silikonsku glinu.

Aparat za čišćenje lica i masažer možete naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od samo 1.499 rsd.

* Celokupan asortiman, po pristupačnim cenama, možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs