Odlično rešenje

Izgubite kilograme u rekordnom roku: Rešite se masnih naslaga i ubrzajte proces mršavljenja na jednostavan način!

Sada kada kreće hladnije i kišno vreme, sve manje vremena imamo za fizičke aktivnosti u prirodi

Lepi & Zdravi
Autor:
Izgubite kilograme u rekordnom roku: Rešite se masnih naslaga i ubrzajte proces mršavljenja na jednostavan način!
Foto: Profimedia

Ne dozvolite da se ulenjite pred praznike i dočekajte ih sa savršenom linijom. Mislite na vreme kako ne biste nabacili višak kilograma, jer što duže čekate, sve teže ćete smršati.

Otkrili smo sjajan prirodan preparat koji ubrzava proces mršavljenja, daje vam dodatnu energiju i ne može da ošteti vaš organizam.

Pure Kick sagorevač masti omogućiće vam bezbedno mršavljenje. Ovaj preparat blokira Alfa-2 rsceptore, zaustavlja nakupljanje masnih naslaga i ubrzava metabolizam zbog bezbednog aktiviranja delovanja centralnog nervnog sistema.

foto: Promo

Njegova delotvornost krije se u jedinstvenoj formuli 9 aktivnih sastojaka. Piperin poboljšava probavu, povećava termogenezu i potiskuje nakupljene masti, dok seme kajenske papričice povećava potrošnju energije i oksidaciju masti. Glukomanan smanjuje apetit i sprečava nakupljanje masti. Vitamin B6 pomaže razgradnju aminokiselina koje pomažu rast mišića. Tu je i cink čije dejstvo omogućava jačanje imuniteta, minimizira sintezu belančevina i poboljšava radnu sposobnost. Hrom GTF smanjuje nivo šećera, a povećava energiju i smanjuje želju za slatkim. Svima je poznato kako zelena kafa fantastično deluje na smanjenje telesne težine, pa je tako njen ekstrakt i u ovom preparatu kako bi usporio pretvaranje hrane u masti, smanjio nivo holesterola i poboljšao strukturu tela. Ekstrakt zelenog čaja zadužen je za povećanje snanje i energije, te radi razgradnje masti, dok je vitamin B12 tu da bi ojačao imunitet i poboljšao radnu sposobnost.

Pure Kick deluje u tri sfere:

1. Ubrzava metabolizam

2. Smanjuje apetit

3. Povećava energiju

Potrebno je da pijete po jednu kapsulu 30 minuta pre obroka tri puta dnevno.Pure Kick sprecifičan je i po tome što u procesu mršavljenja neće da troši, već da sačuva vašu mišićnu masu. Poručite ga OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h, po promo ceni od 4.460 rsd.

*Ukolikonaručite 2, trećidobijatenapoklon. Ukoliko naručite 3, još dva dobijate na poklon.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs