Olakšajte sebi život

Broj žena koje se bore sa policističnim jajnicima je u porastu: Ovo je najefikasniji način da ih pobedite!

Više od 10 odsto dama u reproduktivnom dobu pati od ovog sindroma

Lepi & Zdravi 29.08.2020. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Shutterstock

Statistika je pokazala da su policistični jajnici najčešće hormonalno oboljenje kod žena. Više od 10 odsto dama u reproduktivnom dobu pati od ovog sindroma. Mnogo njih nažalost nije upoznato sa sindromima koje policistični jajnici donose, pa nisu ni svesne da ih imaju.

 

PCOS, iliti sindrom policističnih jajnika, najčešći je uzrok izostanka ovulacije. On takođe uzrokuje anovulaciju, sterilitet, povećanu telesnu težinu, opadanje kose, pojačanu maljavost, te pojavu akni po licu i leđima.

 

Ukoliko mučite muku sa ovim problemom, vreme je da se upoznate sa Folinomelom, proizvodom sa posebnom medicinskom namenom, koji se pokazao delotvornim kod žena sa ovim tegobama.

 

Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindrompolicističnihjajnika), kao i sa problemom mioma.

foto: Promo

*Proizvod je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine).

 

Prednosti Folinomela za PCOS:

 

Naručite ga OVDE po ceni od 2.990rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs