Ključ je u balansu

Pijte ovo svakog dana: Reguliše varenje, pomaže u mršavljenju!

Ključ je u savršenom balansu

Lepi & Zdravi
Autor:
Pijte ovo svakog dana: Reguliše varenje, pomaže u mršavljenju!
Foto: Shutterstock

U našem organizmu gotovo svi procesi su povezani i na neki način zavisni jedan od drugog. Na primer, nemoguće je smršati i postići dugotrajan rezultat ako se ne uspostavi pravilno varenje. Sa druge strane, pravilno varenje je nemoguće ako ne unosite dovoljno materija koje su za to neophodne, kao što su probiotici, prebiotici, minerali, vitamini...

Ključ je, naravno, u savršenom balansu.

Da biste normalizovali varenje, a samim tim i lakše smršali, a istovremeno i bili zdraviji, mnogi lekari preporučuju svakodnevno ispijanje jogurta.

Jogurt je čuven po svojoj moći da vam pruži osećaj sitosti, ali i da pojača zastupljenost dobrih bakterija u crevima, zbog čega ćete se pritom i osećati bolje, izbeći nadutost i još mnogo toga.

Ipak, nisu svi jogurti isti, pa je potrebno pažljivo birati.

foto: Promo

Balans + probiotski jogurt je jedini jogurt na našem tržištu sa kliničkim dokazanim benefitima po zdravlje čoveka, koje je utvrdila studija sprovedena na KBC Bežanijska kosa u Beogradu.

Predstavljamo vam najvažnije benefite Balans + probiotskog jogurta:

  • Sadrži prebiotik oligofruktozu i probiotske kulture (LA5 i BB12), koji povoljno deluju na digestivni trakt, podstiču varenje i ubrzavaju metabolizam i povećavaju broj dobrih bakterija u crevima
  • Pomoću probiotika koje sadrži, pozitivno utiče na smanjenje telesne masti
  • Sadrži proteine i vlakna koji stvaraju osećaj sitosti

Osim toga, konzumacija probiotskog jogurta povećava apsorpciju vitamina i minerala. Tu je još jedna zanimljiva “lančana reakcija” – kada probiotici iz Balans + probiotskog jogurta pojačaju zastupljenost dobrih bakterija u organizmu, dalje utiču i na smanjenje anksioznosti i stresa.

Da biste svom telu obezbedili sve ove benefite, preporučuje se da svakog dana konzumirate 500 g Balans + probiotskog jogurta I već nakon 10 dana ćete primetiti razliku! Ako želite da učinite nešto baš dobro za vaše telo i izged, što pre počnite sa konzumiranjem Balans + probiotskog jogurta.

Unesite balans u svoj život!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs