Sasvim prirodno

Čišćenje jetre na prirodan način: Poboljšajte vaše zdravlje i saznajte koja moćna biljka rešava probleme!

Brza hrana, masna i slatka koliko god da je užitak za nepce, veoma je štetna za jetru

Lepi & Zdravi
13:31h Autor:
Čišćenje jetre na prirodan način: Poboljšajte vaše zdravlje i saznajte koja moćna biljka rešava probleme!
Foto: Profimedia

Neprijatelj broj jedan su alkoholna pića. Iako je teško menjati navike, kako jetra ne bi patila, način ishrane je prvi korak ka ozdravljenju. Uporedo sa ovom promenom, potreban je i redovan svakodnevni tretman da bi se jetra, narodski rečeno "odmastila".

Artičoka je na vrhu liste odmašćivača jetre ako se koristi kao prirodni dodatak – dodatak prehrani.

Nepravilna i nezdrava ishrana je vodeći uzrok bolesti jetre, a zahvaljujući artičoki kao riznici najmoćnijih antioksidansa jetra se može regenerisati, tako da je problem rešiv.

Redovnom upotrebom Nature Essential – Artičoke kao dnevnog dodatka ishrani, jetra postepeno počinje da se razgrađuje, a njeno zdravlje se poboljšava iz meseca u mesec.

foto: Promo

Nature Essential Artičoka prepuna je antioksidanata, posebno cinarina i silimarina koji prirodno poboljšavaju opšte zdravlje jetre smanjujući toksine i olakšavajući njihovo izbacivanje iz organizma.

Cinnarin i flavonoidi, uključujući luteolin, su snažni antioksidanti koji su „tajno blago“ skriveno u artičokama koje pomažu ne samo u izlečenju, već i kao snažna prevencija za sprečavanje oštećenja ćelija jetre.

Studije na Medicinskom univerzitetu u Madridu, Španija, pokazale su da ovi antioksidanti aktivno regenerišu i „popravljaju“ oštećene ćelije jetre, koja je jedan od najsporije regenerišućih organa u telu.

Savremena medicina počela je konačno da koristi ono što je tradicionalna medicina vekovima koristila, a među tim tradicionalnim prirodnim lekovima je artičoka – omiljeno voće Mediterana, moćnija od bilo kojeg leka!

Nature Essential Artičoka štiti jetru od ponovne upale i infekcije i poboljšava njenu funkciju.

Probajte već danas i naručite Nature Essential Artičoku klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od samo 750 rsd!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs