Tragedija

Korona mi je ubila brata i roditelje, muž mi je na respiratoru: Imam da vam poručim samo jedno, svima!

Ovaj virus je uništio celu njenu porodicu

Lepi & Zdravi
Autor:
Korona mi je ubila brata i roditelje, muž mi je na respiratoru: Imam da vam poručim samo jedno, svima!
Foto: Shutterstock

Žena iz Ohaja u Sjedinjenim Američki Državama kaže da je korona virus uništio njenu porodicu - ubivši njene roditelje i brata, dok je njen muž hospitalizovan i nalazi se na respiratoru, piše NYpost.

Keli Bilups (54) rekla je da je COVID-19 prvo u nedelju odneo život njenog 51-godišnjeg brata Dejvida, a zatim su njeni roditelji Luis i Džudit umrli samo nekoliko sati nakon smeštanja u bolnicu u utorak.

U sredu je njen muž primljen u bolnicu, i već nakon nekoliko sati bio mu je potreban respirator.

"To je poput noćne more. Kao da znate da je napolju velika zimska oluja, pripremate se i držite se i samo se pitate koliko će to potrajati, šta se događa kada sve završi i kako da preživite", rekla je novinarima koji su je intervjuisali preko prozora njene kuće, gde se nalazi u karantinu.

Njen suprug Don Bilups je prvo negativno testiran na korona virus, ali lekari sumnjaju da je rezultat bio lažno negativan.

Njen brat, koji je pre nekoliko nedelja pozitivno testiran, razboleo se početkom marta po povratku u svoj dom, nakon što je pomogao njihovoj 75-godišnjoj majci da se smesti u centar za rehabilitaciju.

Tada su mu dijagnostikovali dvostruku ušnu i sinusnu infekciju, pre nego što su ga stavili na respirator, otkrila je Keli.

Otac Luis (77) razboleo se nekoliko dana kasnije, a zatim i majka.

"Moji roditelji su bili divni. Bili su u braku 57 godina i zajedno su otišli u smrt. Bili smo prava porodica. Bili smo svi za jednog i jedan za sve", kroz suze je rekla Keli.

I roditelji i brat Keli Bilups patili su od hroničnih bolesti.

Dok se i dalje moli za oporavak svog supruga, Keli je svima poslala poruku:

"Molim vas, shvatite važnost ostajanja kod kuće i socijalnu distancu. Ovo vam govorim jer želim da vas poštedim bola koji ja sada osećam", poručila je žena.

Od cele porodice, jedno su Keli i njena ćerka negativne na virus korona i ne osećaju nikakve simptome, bar za sada.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs