Odeća

Obucite se elegantno i moderno u svakoj prilici: Garderoba koju bi svaka žena trebalo da ima u svom ormanu!

Ako ste se nekada osetile nesigurno pri kupovini nove odeće, znajte da niste same

Lepi & Zdravi
Autor:
Obucite se elegantno i moderno u svakoj prilici: Garderoba koju bi svaka žena trebalo da ima u svom ormanu!
Foto: Profimedia

Biranje odeće u kojoj izgledate najbolje, a da se pritom tako i osećate, može biti teško. Odeća mora odgovarati vašem telu i vašoj konstituciji, mora biti komforna i prikladna situaciji i dešavanju na koje ste se uputile. Predstavljamo vam nekoliko klasičnih delova garderobe koji se uklapaju u svaki stil i svaku priliku.

Bela majica sa kratkim rukavima pripada grupi osnovnih odevnih komada koji treba da postoji u svakom ormaru. Toliko je nosiva u različitim situacijama i odevnim kombinacijama, da ćete uvek na nju moći da se oslonite kada želite da vam je udobno i da pritom izgledate moderno. Efektan natpis će privući pažnju i dati lični pečat vašem outfitu. Kombinujte je veoma lako sa džinsom u casual prilikama, ali i ispod sakoa za poslovne prilike. Veoma je popularna poslednjih godina u kombinaciji sa suknjama do ispod kolena. Možete je poručiti OVDE po ceni od samo 1.490 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Odlična bluzica u casual stilu biće vam omiljeni komad u trenucima opuštanja. Savršeno će se uklapati u sve odevne kombinacije kada želite da izgledate ležerno i osećate se prijatno. Efektan natpis u zlatnoj boji obogaćen cirkonima privućiće pažnju i daće na značaju celokupnom outfitu. Asimetričan kroj (napred kraća, pozadi duža) savršeno pristaje svakoj figuri i efikasno prikriva sve eventualne nepravilnosti. Materijal: pamuk sa elastinom. Možete je poručiti OVDE za samo 1.690 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Bela košulja klasičnog ravnog kroja, dužine do kukova, odličan je saveznik u svakodnevnom odevanju. Savršeno se prilagođava svim prilikama, od jutra do večeri, kad god želite da izgledate dobro i da se osećate prijatno. Efektan natpis privućiće pažnju i dati lični pečat celokupnom outfitu. Materijal: viskoza. Možete je poručiti OVDE za samo 1.890 rsd ili putem telefonskog broja 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Bela košulja u boho stilu odličan je komad za svakodnevne odevne kombinacije. Odlično ćete izgledati ako je kombinujete sa džinsom, pantalonama ili cigaret suknjom. Sa slim farmerkama ili helankama postići ćete neobavezni šik stil, koji je veoma zastupljen u poslednje vreme. Nonšalantnog je kroja, odlično stoji na svakoj figuri i uspešno prikriva sve nepravilnosti ili nedostatke. Materijal: viskoza. Možete je naručiti OVDE po ceni od samo 1.890 rsd ili putem telefonskog broja 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Košulja sa karnerima na prugice je komad koji će zasigurno dati notu sofisticirane nežnosti vašem celokupnom izgledu. Odlično ćete je kombinovati sa bukvalno svim donjim delovima koje imate u ormaru, od džinsa preko svih vrsta pantalona do bilo koje suknje. Obožavaćete je, jer ćete privlačiti pažnju i uvek ćete izgledati interesantno. Materijal: pamuk sa elastinom. Možete je naručiti OVDE za samo 1.990 rsd ili putem telefosnkog broja 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

*Celokupan asortiman možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs