Prirodno

Potrebna vam je detoksikacija organizma: Evo kako da očistite i ojačate vaše telo!

Ćelije u našem organizmu obnavljaju se u kontinuitetu, zahvaljujući materijalima koje dobijaju iz hrane, vode i vazduha

Lepi & Zdravi 01.05.2011. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Profimedia

U proseku se na dnevnom nivou obnovi od 50 do 70 milijardi ćelija. Ukoliko budemo uspešni u unosu određenih materija, učninićemo da naše novoformirane ćelije budu snažnije i zdravije.

 

Najčešće kroz ishranu ne uspevamo da unesemo dovoljno hranljivih materija, pa je potrebno da to nadomestimo na neke druge načine. To su obično dodaci za obnavljanje energije u ćelijama. Ukoliko mislite da je vašem organizmu potreban detoks ili dodatna količina vitamina, minerala i aminokiselina. Ili naprosto želite nešto što će u vašem organizmu da se bori protiv slobodnih radikala.

 

Imate probleme s radom bubrega? Pažljivo pročitajte ono što vam donosimo u nastavku. Ovo su jedni od najprirodnijih i najboljih suplemenata
za jačanje organizam.


Detox+ aktivira sistem za čišćenje organizma na ćelijskom nivou, što rezultira
eliminacijom toksina i poboljšanjem ćelijske aktivnosti. Njegov aktivni sastojak je mačija kandža (Uncaria tomentosa).

 

Detox+ poboljšava detoksikacionu funkciju jetre i creva, pospešuje izbacivanje
toksina, efikasno čisti organizam nakon tretmana sintetičkim medicinskim sredstvima Detox+ omogućava fino, neagresivno čišćenje organizma, bez iscrpljujućeg dejstva i poremećaja rada želuca. Proizvod normalizuje rad imunog sistema, obezbeđujući zaštitu organizma od nepovoljnih faktora okoline. Možete da ga poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima po ceni od 3.255 rsd.

foto: Promo

 

 

Hromevital+ multikomponentni kompleks snabdeva organizam neophodnim
materijama kao što su aminokiseline vitamini i minerali, stimuliše energetske procese na ćelijskom nivou pomažući da se osećate puni snage i energije u toku celog dana.

 

Proizvod povećava otpornost organizma na negativno delovanje okolne sredine. Možete da ga poručite OVDE po ceni od 3.255 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.


Hromevital+ otklanja tragove umora pojačava fizičke, radne i umne sposobnosti, daje podršku organizamu pri opterećenju i pomaže u periodu oporavka posle bolesti. Ovaj bioaktivni dodatak ishrani napaja telo energijom, koja dalje ispunjava svak čeliju, pomaže kod razdražljivosti, apatij i nedostatka energije.

 

Proizvod ne izaziva zavisnost za razlik od sintetičkih prepara sličnog dejstva.

 • Ispunjava energijom svaku čeliju organizma
 • Povećava umnu i fizičku radnu sposobnost
 • Utiče na poboljšanje kognitivnih funkcija
 • Ima vitalizirajuće dejstvo na organizam
 • Normalizuje nivo šečera u krvi
  foto: Promo

   

 

Nutrimax+ ima blagotvorno dejstvo na urogenitalni sistem. Normalizuje rad urogenitalnog sistema. Ima diuretičko dejstvo.

 

Nutrimax+ je kreiran je da smanji rizik od bolesti urogeni- talnog sistema i da
omogući normalan rad bubrega. Njegovo dejstvo na ćelijskom nivou pomaže u
rešavanju urogenitalnih problema.Izbalansirani kompleks biljnih komponenata smanjuje rizik nastanka infekcija i upalnih procesa u urogenitalnom sistemu. Sprečava stvaranje peska i kamena u bubregu.

 

Normalizuje diurezu i ispoljava diuretičko dejstvo. Za razliku od sintetičkih preparata, biljne komponente proizvoda Nutrimax+ ne deluju agresivno: ne narušavaju balans životno važnih elektrolita, imaju efekat čuvanja kalijuma u organizmu. Može da bude vaš po ceni od samo 3.255 rsd. Poručite ga OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

 

Antiox+ je snažan antioksdantni sistem jedinstvenog sastava, kreiran da se
suprotstavi dejstvu slobodnih radikala na ćelijskom nivou.


Slobodni radikali, kao ostaci produkata metabolizma žive ćelije, veoma su nestabilni i lako stupaju u hemijske reakcije sa drugim supstancama. Oni napadaju prve stabilne molekule, izazivajući lančanu reakciju, koja rezultira oštećenjem ćelijskih membrana, DNK i drugih struktura ćelije, što na kraju dovodi do njenog uništenja. Štiteći svaku čeliju organizma od slobodnih radikala, Antiox+ pokreće antioksidantni mehanizam čelije, čime sprečava njeno oštećenje, kao i prevremeno starenje.


Bioaktivni dodatak ishrani obezbeđuje zaštitu delovanja negativnih faktora iz okolne sredine, kao što su zagađenost vazduha, radijacija, zračenje, UV zraci, kao i pogubno delovanje duvanskog dima. Otklanja stres i umor. Blagotvorno deluje na kardiovaskularni sistem, jača zidove krvnih sudova i kapilara.

 

Možete da ih poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 3.255 rsd.


Otklanja stres i umor, pomaže u borbi sa slobodnim radikalima, koji mogu da razore čelije našeg organizma, čime mogu dovesti ne samo do prevremenog starenja, več i do opasnih oboljenja.

 

 • Štiti ćelije od dejstva slobodnih radikala
 • Sprečava procese preranog starenja ćelija
 • Smanjuje negativna dejstva UVzraka i radijacije
 • Omogućava regeneraciju ćelija
  foto: Promo
  foto: Promo

   

 

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs