DOK PAPARACI MOTRE ON JE LJUBI I GRLI, ALI ŠTA SE DEŠAVA KAD SE KAMERE UGASE: Žene pričaju da OVAJ čovek ima opaku narav

Šon Pen je magnet za duplo mlađe žene i nijednoj od njih nije bitno to što je poznat kao osoba koja maltretira svoje žene

Galerije
18:45h Autor:
1 / 6 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Šon Pen možda gazi 7. deceniju života, ali ne odustaje od ljubavi. Ovih dana se ponaša kao da mu je opet dvadeset dok šeta sa Olgom Korotjajevom po plaži Malibua.

Zagrljeni, zaljubljeni, nasmejani i srećni, Šon i Olga nisu krili ljubav. Priča se da je Šon upoznao 20 godina mlađu Olgu u Americi, a možda je upravo ona bila razlog njegovog interesovanja za Ukrajinu, koju je posetio prošle godine radi snimanja dokumentarca.

Olga nije poznata ni proslavljena glumica i mnogima nije jasno gde je srela Šona, ali njemu to nije bitno jer je opsednut njome, više nego sa bivšom ženom Lejlom koja je od njega bila mlađa 32 godine.

Šon Pen
foto: Profimedia

Šta se krije iza vatrenih zagrljaja i srećnih lica ovog para, verovatno ćemo čuti nakon par godina, jer svaka žena sa kojom se zabavljao Šon Pen tvrdila je da je trpela nasilje u porodici. Šon je poznat po tome što žene maltretira, dok je Madonu čak vezao kako bi je zadržao u kući.

Samo jedna mu je rodila decu i to dvoje. Robin Rajt je sa glumcem bila do 2007. godine, da bi razvod finalizirali tek 2010. godine. Ona je Šona optužila za agresiju i alkoholizam.

Šon se retko oglašava povodom svog intimnog života, ali kada se razveo od Lejle sa kojom je bio samo godinu dana u braku, 2021. godine je izjavio:

"Ja sam za***o brak. Nisam obraćao pažnju na nju, ignorisao sam je."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs