INSPIRACIJA ZA SVE GENERACIJE

Žena sa sa savršenim stilom: 20 stajlinga Dženifer Lopez za pamćenje!

Bilo da šeta plažom ili crvenim tepihom ona je u svakoj prilici savršeno stilizovana

Galerije
12:51h Autor:
1 / 20 Foto: Profimedia

Ona je poput vina, sa godina izgleda sve bolje. Dženifer Lopez će za nekoliko dana oduvati 51. svećicu na rođendanskoj torti, a sudeći prema njenom izgledu to zvuči nestvarno.

Osim savršenim izgledom, ona se može pohvaiti i savršenim osećajem za stil i stajlinzima koji su gotovo uvek za čistu desetku.

Mi smo izdvojili 20 njenin najupečatljivijih izdanja. Fotografije su zaista dokaz da je sa pravom nazivaju kraljicom stila.

Ovo sigurno niste znali o latino divi:

1. Lopezova je prvi nastup imala kao prateća plesačica Dženet Džekson.

2. Deca koju ima sa Markom Antonijem, Eme i Makismilijana nose njeno prezime, Munjiz. Zašto je to tako niko ne zna. Lopezova je njihovu prvu sliku nakon rođenja prodala People magazinu za šest miliona dolara.

✨A whole mood ✨? @Coach

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

3. Bez obzira na novac koji zarađuje od muzike, Dženifer Lopez je uspešna i u prodaji parfema. Njen prvi parfem, Glow, je zaradio 40 miliona 2002.godine. Od tada, kreirala je 17 novih parfema koji su joj doneli zaradu negde oko dve milijarde dolara.

4. Zelena "Versaće" haljina koju je nosila na dodeli Gremija 2000. godine jedna je od najpoznatijih u istoriji mode. Naime ta haljina drži rekord u broju pretraživanja na Guglu.

5. Alkohol nikad ne pije jer je sigurna da on ostavlja neverovaten posledice na izgled kože.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs