ŠTA VI KAŽETE?

U ŠTA PRE DA GLEDAMO-U TELO ILI STAJLING: Da li je ovakva građa prošlost i da li joj pristaje OVA haljina?(ANKETA/FOTO)

Prenaglašene obline su već nekoliko godina u trendu, kada je ženska građa u pitanju

Star look
15:46h Autor:
U ŠTA PRE DA GLEDAMO-U TELO ILI STAJLING: Da li je ovakva građa prošlost i da li joj pristaje OVA haljina?(ANKETA/FOTO)
Foto: Profimedia

Za ovaj trend i njegovo lansiranje world wide definitivno možemo da zahvalimo Kim Kardašijan. Ok, ona se nije rodila sa oblinama već ih je nadogradila, ali su upravo njene obline postavile novi trend u onome što se danas smatra seksepilnom i privlačnom ženskom građom.

Veoma izraženi bokovi, takođe i zadnjica, uzak struk, velike grudi i na sve to garderoba koja to dodatno ističe, definitivno je izgled koji je obeležio dekadu za nama.

Takav izgled, doduše prirodan (barem koliko mi znamo) ima i Bijonse, koja se nikada nije libila, kao ni Kim, da istakne svoje atribute. Njeni stajlinzi su takođe veoma provokativni, a mnogo puta je naglasila da na svom telu ništa ne bi promenila i da je više nego zadovoljna svojim oblinama.

Poslednja slika koju je objavila na Instagramu svedoči upravo u prilog tome.

Bijonse se slikala u potpuno providnoj haljini, koja više otkriva nego što pokriva - i koja je samo na "kritičnim" delovima ukrašena srebrnim detaljima. U ovom auftitu zaista svi atibutu pevačice dolaze do punog izražaja, ali sve je više glasova i sve su glasniji, onih koji smatraju da je ovo neukusno, čak i za scenu, kao i da je trendu ovakve građe i njenom isticanju na ovakav način - došao kraj.

Da li je renesansna građa privlačna ili ne i da li je njeno vreme prošlo - ostaje da se vidi.

U međuvremenu, mi pitamo vas - da li vam se dopada kako Bijonse izgleda u ovoj haljini?

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs