Za ljubav nikad nije kasno

Mladoženja u 57. godini: Holivudski zavodnik po prvi put staje na ludi kamen! (FOTO)

'Niko od njegovih prijatelja nikada nije mislio da će doći do tog dana. Uskoro će u penziju i napokon je postao porodični čovek'

Vip roditelji
Autor:
Mladoženja u 57. godini: Holivudski zavodnik po prvi put staje na ludi kamen! (FOTO)
Foto: Profimedia

Britanski glumac Hju Grant za nekoliko meseci dobiće dete sa švedskom televizijskom producentkinjom Anom Eberštajn, a to će biti njegovo četvrto dete. Sa Anom već ima 5-godišnjeg sina Džona Munga Granta. Takođe, slavni glumac poznat je po tome da nikada nije nikome rekao sudbonosno 'da', a sada je u 57. godini odlučio da odradi i taj veliki životni korak.

Nepoznati detalji iz života Hju Granta: Svi smo bili na ivici samoubistva! (FOTO)

foto: Profimedia

Venčanje simpatične Ane i zgodnog Hjua dogodiće se u junu. 'Niko od njegovih prijatelja nikada nije mislio da će doći do tog dana. Uskoro će u penziju i napokon je postao porodični čovek', rekao je izvor blizak glumcu za strane medije. Iako se nikada nije ženio, Hju iza sebe ima mnoge veze, ali i decu. Tako je njegova bivša devojka bila trudna u isto vreme kada i njegova sadašnja devojka, a sinove su rodile u razmaku od nekoliko meseci.

Glumac je u tri godine dobio troje dece. 'To je najlepša stvar koja mi se ikada dogodila. Znam da zvuči kao kliše, ali to je istina. Odjednom dođe taj neko koga voliš više od sebe i taj neko te voli jednako, sasvim iskreno', rekao je svojevremeno Hju koji s bivšom devojkom, kineskom lepoticom Tinglan Hong ima dvoje dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs