obavezno pročitajte

Nepoznati detalji iz života Hju Granta: Svi smo bili na ivici samoubistva! (FOTO)

Impresivna glumačka karijera Hju Granta traje već više od tri decenije zbog čega slovi i kao jedan od najtraženijih britanskih glumaca

Vip priča
Autor:
Nepoznati detalji iz života Hju Granta: Svi smo bili na ivici samoubistva! (FOTO)
Foto: Profimedia

Za očekivati je da je tokom svih tih godina doživeo brojne zanimljive situacije, neke kojih se rado seća, a neke koje bi naravno najradije zaboravio.

Do pre 7 godina uopšte nije želeo da bude otac: Slavni glumac (57) čeka 5. dete! (FOTO)

Hju se tako u nedavno prisetio snimanja filma "Četiri venčanja i sahrana", što je za njega, kako kaže, bilo nezaboravno i pomalo zastrašujuće iskustvo.

Uprkos tome što je spomenuti film postao jedan od najuspešnijih u istoriji britanske kinematografije, Grant danas priznaje da niko ko je tada radio na njemu nije verovao u njegov uspeh.

Spremite kokice i udobno se smestite: 10 filmova koji će vam pomoći da zaboravite na sve! (VIDEO)

- Film se snimao 36 dana u panici sa redateljem Majkom Njuvelom koji je razbijao šoljice sa čajem u hodu i govorio da on to više ne može. Svi su bili na ivici samoubistva, mislili smo da nećemo uspeti u nameri da snimimo film i da ćemo emigrirati u Peru jer ćemo se osramotiti - priča Hju iskreno.

Deset godina nakon što je snimio "Četiri venčanja i sahrana", pristao je da glumi u nastavku filma "Bridget Jones: The Edge of Reason", a tim je potezom samo zacementirao status zvezde. Hju takođe priznaje da mu je teško da se drži se scenarija, pa tokom snimanja često ubaci i nešto svoje . Glumac trenutno promoviše film "Paddington 2" širom sveta, a kada ne putuje, vreme provodi s decom kojih ima četvoro, a na putu je i peto. Kaže da je očinstvo nešto najlepše što mu se desilo.

- Predivno je imati svu tu ljubav oko sebe. Odjednom volite nekoga više od sebe i oni vas vole. To je jednostavno očaravajuće - zaključio je.

Inače, Hju je dvoje dece dobio sa devojkom Anom Eberštajn sa kojom čeka i treće dete, a ostalo dvoje rodila mu je bivša devojka Tinglan Hong. I s njom je u dobrim odnosima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Hju Grant