pogledajte

DECA DŽULIJE ROBERTS SU NAPUNILA 18 GODINA: Dugo je krila kako izgledaju i čime se bave, ali sada se hvali na sva usta

Verovali ili ne, ali Džulija Roberts ima decu staru 18 godina! Evo kako izgledaju i čime se bave

Vip roditelji
Autor:
DECA DŽULIJE ROBERTS SU NAPUNILA 18 GODINA: Dugo je krila kako izgledaju i čime se bave, ali sada se hvali na sva usta
Džulija Roberts sa decom, Foto: KHAP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džulija Roberts je na instagramu objavila sliku svojih blizanaca ispod koje je napisala: "18. Volim vas". Uz svoju objavu dodala je nekoliko emotikona zvezda.

Ovo je presedan za slavnu glumicu jer ona veoma pažljivo svoju decu čuva od očiju javnosti.

Zvezda filma 'Zgodna žena" deli blizance sa suprugom, snimateljem Danijelom Denijem Moderom, a imaju i 15-godišnjeg sina Henrija Danijela.

Džulija Roberts
foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Objava je privukla pažnju njene koleginice Rite Vilson koja je objavu prokomentarisala: 'To ne može biti! Sve najbolje" .

Roberts je na sličan način podelila staru fotografiju blizanaca za njihov 17. rođendan prošle godine. Inače njihove živote drži dalje od javnosti i o njima se malo toga zna. Hejzel se u julu prošle godine prvi put pojavila na crvenom tepihu i to u Kanu na premijeri filma 'Flag Day' na koju je stigla u društvu svog tate.

I dok Oskarovka privatne porodične fotografije objavljuje veoma retko, njen suprug javnosti na društvenim mrežama ipak češće zna da da mali uvid u njihovu porodičnu idilu i sretne trenutke.

Za sada se zna da njihova deca ne planiraju da se bave sličnim poslom kao njihova majka, ali pošto su još tinejdžeri moguće je da će promeniti mišljenje nakon fakulteta.

Prisetimo se, glumica i Deni Moder upoznali su se na snimanju filma 'Meksikanac' u kojem Džulija glumi s Bredom Pitom, a Deni Moder bio je snimatelj. Par se kasnije venčao na njenom ranču u Taosu u Novom Meksiku, 4. jula 2002. godine.

Kada su se upoznali on je bio u braku s Verom Steimberg, a ubrzo nakon što je u njegov život ušla slavna glumica predao je papire za razvod. Neki su tada Džuliju nazivali "razaračicom braka" jer je, pisalo se, preotela tuđeg supruga.

28. novembra 2004. godine zahvaljujući vantelesnoj oplodnji, njih dvoje postaju roditelj prelepih blizanaca – Hejzela Patricija i Fajnsa Voltera. Tri godine kasnije par je dobio još jednog sina, Henrija.

Džulija je ispričala kako se teško bori sa tinejdžerima u kući: "Deni i ja zaista ne znamo kako je biti tinejdžer u današnje vreme. Ponekad me deca pitaju neke stvari, a ja im kažem: "Reći ću ne i držaću se toga jer ni sama ne znam o čemu pričamo"", priznala je glumica.

1 / 10 Foto: GRAHAM WHITBY BOOT / Allstars / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs