iz dva braka ima njih troje

BRANISLAV LEČIĆ SA DECOM IMA SJAJAN ODNOS: Ćerku Anu svi znamo, a glumac ima i dva sina, koji ne vole svetla reflektora!

Stas, šarmantnost i držanje povukli na oca!

Vip roditelji
Autor:
BRANISLAV LEČIĆ SA DECOM IMA SJAJAN ODNOS: Ćerku Anu svi znamo, a glumac ima i dva sina, koji ne vole svetla reflektora!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Glumac Branislav Lečić ima troje dece iz dva braka. Dok smo ćerku Anu, koja se odlučila da krene tatinim stopama i završila je Fakultet savremenih umetnosti, već upoznali i gledali u filmu “Dara iz Jasenovca”, serijimama "Dug moru", "Državni službenik" itd, dvojica sinova se veoma retko pojavljuju u medijima.

Lečićev sin iz prvog braka Ivan godinama vešto krije od očiju javnosti koji je fakultet završio, da li ima devojku, kako provodi slobodno vreme, šta radi. Ipak, njegova sestra Ana, sa kojom je izuzetno blisak, objavla je na svom Instragram profilu nekoliko njihovih zajedničkih fotografija.

Takođe, kod Ane na profilu se može videti i fotografija na kojoj zajedno poziraju njena braća Ivan i Lav, kojeg je Lečić dobio iz drugog braka sa voditeljkom Ninom Radulović.

Branislav se od prve supruge Ivane razveo 2007. godine, a tada se pisalo da je razlog njihovog rastanka Ivanina prevara sa mlađim stjuartom. Mada, nekadašnji bračni par to nikada nije potvrdio.

Od druge supruge Nine Radulović se razveo, posle osam godina zahedničkog života, 2017. i tada su oboje naglasili da je razlog kraha njihove ljubavi obostrano odsustva od kuće i otuđenost zbog mnogobrojnih poslovnih obaveza.

A da biste videli kako sada izgleda Ninin i Lekin sin Lav, koji je već veliki dečak, kliknite OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs