DA LI JE MOGUĆE?

CUCA PRIZNALA KAKO JE UPOZNALA ŠABANA: Imala sam 14 godina kada sam ga srela, svi su mi govorili "Šaban te gleda"!

Evo gde je danas i kako izgleda

Celebrities
Autor:
CUCA PRIZNALA KAKO JE UPOZNALA ŠABANA: Imala sam 14 godina kada sam ga srela, svi su mi govorili "Šaban te gleda"!
Foto: Kurir / Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Pevačica Ivona Negovanović Cuca godinama unazad povezivana je sa pokojnim Šabanom Šaulićem. Iako on ovu vezu nikad nije priznavao javno, ona je rado govorila o tome a nekoliko puta su ih i paparaci snimili zajedno.

U jednom intervjuu je otkrila da su se viđali u njegovoj kući u Krčedinu, kao i da je pevačeva supruga Gordana "htela da je unakazi", a u poslednje vreme je ne viđamo u medijima.

Posle Šabanove smrti Cuca se povukla iz javnosti, udala se i ima dete, iako je posle njegove srmti govorila da nikad neće biti sa drugim muškarcima.

Sada je na Instagramu objavila video kojim je jasno stavila do znanja da i dalje misli na Šaulića i to tako što je u kolima, tokom vožnje s kolegama pustila njegovu pesmu "Tebi koja si otišla". Cuca je snimila deo u kojem pokojni pevač peva "ostavi mi uspomenu, da ne ljubim drugu ženu".

Ivona je jednom prilikom otkrila kako je upoznala kralja narodne muzike.

"Imala sam 14 godina kada sam ga srela u kafani u kojoj sam pevala. Svi su mi govorili: 'Šaban te gleda, Šaban te gleda…' Mene je toliko bilo sramota! Razmišljala sam šta on ima da me gleda… Tako je sve počelo. Posle me je vratio iz Bosne u Beograd i tu sam i ostala. Od tada se nikada nismo razdvajali", govorila je Cuca.

Ovako ona sada izgleda:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs