pogledajte

ISCRPLJENA, ALI PRESREĆNA: Pipa Midlton samo 8 dana nakon porođaja u prvoj šetnji sa prinovom! (FOTO)

Nedelju dana nakon što je rodila svoje drugo dete, Pppa Midlton već uživa u prvim porodičnim šetnjama, a iako je novorođenče iscrpljuje od nespavanja, osmeh joj ne silazi s lica.

Vip roditelji
Autor:
ISCRPLJENA, ALI PRESREĆNA: Pipa Midlton samo 8 dana nakon porođaja u prvoj šetnji sa prinovom! (FOTO)
Pipa Midlton, Foto: Profimedia

Očigledno da je dvogodišnji Artur Metjuz pravi zafrkant jer trebalo je iscrpljenoj i neispavanoj mami, Pipi Midlton (37) izvući osjeh na lice. Naime, mlađa sestra britanske vojvotkinje Ketrin, pre samo osam dana postala je po drugi put mama. Sa suprugom Džejmsom Metjuzom (45), bogatim britanskim biznismenom dobila je ćerkicu kojoj su dali ime Grejs Elizabet Džejn te su je ovih dana prvi put izveli u šetnju.

Srećna mama nije se uspela ni da se našminka, a crni podočnjaci otkrivaju da je više budna nego što spava, ali osmesi govore više od reči. Nema sumnje da uživa u porodici koju drži daleko od medija iako joj je to ponekad teško s obzirom na blisku vezu s kraljevskom porodicom. Njen dvogodišnji Artur i malena Grejs najbliži su rod dece Kejt Midlton, budućeg britanskog kralja, princa Džordža, princeze Šarlot i malenog Luisa.

NASLEDINICI KEJT MIDLTON I PRINCA VILIJAMA POSVETILI DAN MAJKI PRINCEZI DAJANI: Ovom porukom su sve dirnuli! (FOTO)

Pipa Midlton
foto: Profimedia

Ali, ni Pipa nije bez titule. Naime, njen suprug, inače predsednik hedž fonda Eden Rock s kojim živi u raskošnoj kući u londonskom kvartu Čelzi, nositelj je škotske titule Lord od Glena Afrika. Nije to neka titula koja nosi ugled, niti se može meriti s onima koje joj ima sestra ili nećaci, ali je svrstava u viši sloj britanskog društva. Ali s titulama ili ne, sve te mališane treba čuvati u čemu se do sada pokazala već peterostruka baka Kerol Midlton koja svoje unuke vodi u park, kuva im, s njima se igra i pokušava da im osigura normalno detinjstvo.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs