15 godina zajedno

Salma Hajek PROGOVORILA o svom BRAKU: Svi su mislili da sam se udala za njega zbog NOVCA, ovo je prava ISTINA! (FOTO)

Brak Salme Hajek i njenog supruga, milijardera Fransoa-Henrija Pinoa, često je bio predmet ružnih komentara s kojima se lepa glumica nije preterano zamarala. Sad je napokon odlučila da zauviek začepi usta svima onima koji su imali da kažu nešto o njenom braku.

Vip roditelji
09:08h Autor:
Salma Hajek PROGOVORILA o svom BRAKU: Svi su mislili da sam se udala za njega zbog NOVCA, ovo je prava ISTINA! (FOTO)
Foto: Profimedia

'Slike vam ne mogu otkriti njegovu čaroliju. Učinio me je mnogo boljom osobom i omogućio mi da rastem na tako dobar, zdrav način. Kad sam se udala, svi su govorili da je to dogovoreni brak i da sam se udala za njega zbog novca, a ja sam pustila da misle šta žele. Petnaest godina smo zajedno, a naša je ljubav i dalje snažna pa se čak više i ne uvredim', rekla je 54-godišnja Selma o svom supružniku u podkestu 'Armchair Expert' Deksa Šeparda u ponedeljak.

Pino je izvršni direktor kompanije Kering, koja je vlasnik luksuznih marki poput Gučija i Aleksandera Mekvina, a bogatstvo mu se procenjuje na 7 milijardi dolara. Hajek je svesna da ono nosi razne stigme i priznaje da je to poslednja stvar s kojom je želela da bude povezana.

Nakon 12 godina otkrivena TAJNA BRITNI SPIRS: Evo zašto je samoj sebi OBRIJALA GLAVU pred fotografima!

selma hajek
foto: Profimedia

Izlasci s bogatim muškarcima, objasnila je Hajek, nisu bili njen film, a u odnos s Pinoom ušla je s predrasudama koje je on potpuno rastopio.

Jedino što je smeta su trolovi koji kritikuju lik 58-godišnjeg Francuza.

'To za mene nije samo uvreda. Nisam samo ja ta koja se osuđuje... a ne mogu čak ni zamisliti kakva je radost to ljudsko biće', kaže Hajek o svom suprugu, s kojim je 2007. godine dobila ćerku Valentinu.

U razgovoru za časopis Allure 2015. godine, Hajek je rekla da joj je finansijska nezavisnost bila korisna za brak.

Glumica se ZAIGRALA U FOTOŠOPU: Na Instagramu izgleda kao boginja, UŽIVO NIJE NI BLEDA SENKA! (FOTO)

Fransoa Anri Pino, Selma Hajek
foto: Profimedia

'U životu sam odabrala stav da su troškovi koje sam imala pre braka moji troškovi, a on mi je rekao da zna i da se zbog toga želi da sa mnom venča. Možda i tome možemo delomično pripisati što sve u mom braku izvrsno funkcioniše. Još uvek sam nezavisna, a njemu se to sviđa i jako me ceni zbog toga', otkrila je Hajek.

Nakon rođenja njihove ćerke, Hajek je razmišljala o odustajanju od karijere, ali suprug ju je ohrabrio lepim rečima i snažno podržao njen povratak.

'Ne želim da budem lišen tvog rada. I ja to želim da te gledam. A svet još nije video najbolje od tebe. Dakle, ne možeš prestati', prisetila se za Allure suprugovih reči i dodala kako je Fransoa-Anri bio u pravu.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs