MIŠEL VILIJAMS

Ponovo srećna: Nakon gubitka ljubavi života, ekspresnog braka i razvoda, rodila je dete i uživa u novoj ljubavi!

Američka glumica Mišel Vilijams koja se proslavila ulogom u tinejdžerskoj seriji 'Dawson's Creek' rodila je svoje drugo dete s producentom Tomasom Kailom. U 40. godini dobila je prinovu, a najsrećnija zbog toga je njezna 15-godišnja ćerka Matilda iz ljubavne veze s glumcem Hitom Ledžerom.

Vip roditelji
Autor:
Ponovo srećna: Nakon gubitka ljubavi života, ekspresnog braka i razvoda, rodila je dete i uživa u novoj ljubavi!
Mišel Vilijams, Foto: Profimedia

Glumica Mišel Vilijams se krajem prošle godine verila za četiri godine starijeg Kaila, samo osam meseci nakon što se ekspresno razvela od muzičara Fila Elveruma s kojim je u braku bila nešto manje od godinu dana.

Životna priča harizmatične dive Izabele Roselini (68): Burno detinjstvo, 2 propala braka i dostojanstveno starenje!

foto: Profimedia

Pre nekoliko nedelja izvor blizak paru otkrio je da su Mišel i Tomas jako srećni zajedno i da su oduševljeni prinovom. Pre nego što su postali roditelji izrazili su želju da budu venčani. Zbog toga se pretpostavlja da su glumica i producent ozakonili svoju vezu u tajnosti.

Život kao filmski scenario

Baš poput njenih filmova, život Mišel Vilijams pun je obrta koji nisu uvek bili srećni. Premda vrlo sramežljiva, Mišel je oduvek želela da glumi. Odrasla je u Montani, okružena prirodom, a pozorištei film otkrila je kad se s porodicom preselila u Kaliforniju. Bilo joj je samo 15 godina kad je napustila roditeljski dom i otišla u L.A. kako bi se mogla posvetiti glumačkoj karijeri. Tek je posle završila srednju školu. - Danas znam da je to bila glupa odluka. Pojma nisam imala u šta se upuštam - kaže Mišel i priznaje da se sama jedva snalazila. Kad je sa 16 godina dobila ulogu u tinejdžerskoj seriji "Dawson’s Creek" koja se snimala u Vilmingtonu u Severnoj Karolini, preselila se tamo i prehranjivala se tako da je naručivala dve pice odjednom - jednu za večeru i drugu za sutrašnji doručak. "Dawson’s Creek" doneo joj je popularnost, ali ne i uloge o kakvima je sanjala i zato je silno želela da glumi u "Brokeback Mountain", složenoj priči o zabranjenoj ljubavi. Na audiciji je reditelja Anga Lija pokušala uveriti da je upravo ona idealan izbor jer je poreklom iz Montane, gde se dešava radnja. Da li zbog toga, ili zbog njenog talenta, Li joj je dao ulogu koja ju je uvrstila na holivudsku A-listu, donela joj nominaciju za Oskara, ali i sudbonosno joj odredila život jer je na snimanju upoznala godinu dana starijeg Hita Ledžera.

Susret iz snova

- Okolnosti pod kojima smo se sreli bile su kosmičke - kaže Mišel. Sve se razvijalo vrlo brzo, snimanje su proveli zajedno i nedugo posle ostala je u drugom stanju. - Sve se dogodilo odjednom. Kao da smo znali da moramo mnogo toga da obavimo na brzinu jer nemamo previše vremena na raspolaganju - rekla je glumica. Par je kupio kuću u Boerum Hilu u Bruklinu, ćerka Matilda rodila se u oktobru 2005. i u sledećim mesecima paparaci su ih snimali kako šetaju svojim novim krajem, odlaze u restorane, prosto žive kao i svi drugi - za čime su oboje toliko čeznuli. U gostima kod Opre Vinfri ponosno je Mišel istakla da je mala Matilda isti otac.

foto: Profimedia

Ali onda su Ledžera sustigli njegovi stari demoni i opet se odao drogama. Par se razišao u septembru 2007., a ni šest meseci posle, u januaru 2008., Leddžer je bio mrtav od predoziranja kombinacijom lekova i droge. Bilo mu je 27 godina. Kad su našli njegovo beživotno telo, Mišel je bila daleko, na snimanju.

Pokušaji i promašaji

Mišel se puno puta trudila da krene dalje. Veza s glumcem Džejsonom Sigelom pukla je zbog udaljenosti: premda su zajedno živeli u Njujorku, on je zbog posla morao da bude u Kaliforniji i stvari su postale prekomplikovane. Mišel je pre dve godine kupila staru vilu u Ditmas Parku, opet u Bruklinu, za 2,5 miliona dolara, potpuno je preuredila i odlučila da joj je to dom.

- Mislila sam da me jedino nova ljubav može spasiti od bola. Ali pogrešno. Samo mi je bilo još gore - priznala je Mišel u Vogu pre nekoliko godina. Ali, danas je sve drugačije - uspela je da zaleči bol od tragedije i sad napokon uživa u novom zajedništvu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs