SLAVLJE U KRALJEVSTVU

Princ Luis proslavio drugi rođendan: Mama Kejt Midlton uslikala svog slavljenika! (FOTO)

Najmlađe dete princa Vilijama i vojvotkinje Kejt Midlton proslavio drugi rođendan. Preslatkom princu Luisu mama je pripremila posebno iznenađenje, iako je ove godine proslava u uskom krugu porodice zbog mera zaštite od korona virusa

Vip roditelji
Autor:
Princ Luis proslavio drugi rođendan: Mama Kejt Midlton uslikala svog slavljenika! (FOTO)
Princ Luis, Foto: Profimedia

Najnovije fotografije dvogodišnjeg princa Luisa obišle su svet. Preslatki najmlađi naslednik vojvoda od Kembriža ponovo je oduševio publiku.

Seriju spontanih fotografija u bašti Kensingtonske palate snimila je brižna mama Kejt Midlton. Maleni princ obučen je u kariranu košulju i vidno uživa u zadatku oslikavanja papira duginim bojama na svojim ručicama.

Široki osmeh za kameru i podignute šarene ručice uprljane bojom oduševile su brojne obožavaoce kraljevske porodice, a čestitke povodom njegovog rođendana stigle su sa svih strana.

Zahvaljujući ovoj ishrani, Kejt Midlton ima savršenu figuru: Za 7 dana skida 3 kg! (JELOVNIK)

Vojvotkinja Kejt tako je još jednom nastavila svoju malu tradiciju objavljivana privatnih fotografija svoje dečice povodom važnih datuma na zvaničnom Instagram profilu. Instagramom su se brzo proširili i komentari kako je dvogodišnji princ preslikani princ Džordž, a neki su zaključili da sličnosti ima i sa sestrom princezom Šarlot.

Koliko je maleni Luis nestašan dokazuje i poslednja fotografija na kojoj se mama našalila poznatom frazom "Instagram vs stvarnost", a koja pokazuje zamrljanog princa bojom po celom licu.

Čestitke su stigle i s adrese Klerens kuće, rezidencije princa Čarlsa. Objavljena je nikad viđena fotografija ponosnog i brižnog deke princa Čarlsa kako u naručju drži svoje unuče princa Luisa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs