Blista punim sjajem

Dubravka Mijatović proslavila 50. rođendan: Lepotica kao i pre 25 godina, uprkos tragediji i preprekama života!

Ova dama ne spada u žene koje je život mazio, pa su zahvaljujući tome sačuvale lepotu i mladolikost - naprotiv

Vip priča
09:32h Autor:
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Srpska glumica Dubravka Mijatović, koju smo zavoleli u ulozi Đine u seriji Srećni ljudi početkom devedesetih, juče je proslavila 50. rođendan!

 

Mnogi su složni da njene prave godine nikako ne idu uz njen fenomenalan izgled, a za to, kako tvrdi sama glumica, zadužena je odlična genetika.

 

"Izgledam fenomenalno jer još nisam podlegla tim trendovima, a i još je rano. Ne isključujem estetske zahvate, štaviše, super mi je kada vidim ženu koja izgleda lepo i koja je iskoristila estetku hirurgiju da bi se malo ulepšala. Uzdam se u genetiku koja me do sad nije izdala", rekla je Dubravka nedavno u jednoj emisiji.

 

Ova dama ne spada u žene koje je život mazio, pa su zahvaljujući tome sačuvale lepotu i mladolikost - naprotiv. Njen život do temelja je uzdrmala smrt bivšeg supruga i oca njene ćerke Sare, Marinka Madžgalja.

 

Žena (50) priznala: Prestara sam za ovih 8 stvari!

foto: Kurir / Damir Dervišagić

Njihova ljubav nije se samo teško završila, već se par od samog početka borio sa preprekama i osudom porodica i društva, jer je Dubravka bila starija od Marinka 10 godina.

 

Zli jezici osuđivali su je i zato što je pre veze s njim bila u braku sa glumcem Goranom Radakovićem iz kojeg ima ćerku Ivu.

 

Danas, Dubravka punom parom radi i uživa u glumi, a trenutno je gledamo u seriji Urgentni centar.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Tragedija u životu Milice Milše: Samo ko je ovo prošao, može da me razume!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...