Da li biste joj vi oprostili?

Samanta Markl se javno izvinila sestri: Žalim za tim kako sam se ponašala!

Samanta Markl se javno izvinila polu sestri za problematično ponašanje

Vip priča
Autor:
Samanta Markl se javno izvinila sestri: Žalim za tim kako sam se ponašala!
Foto: Profimedia

Problematična polu sestra Megan Markl, Samanta Markl, trenutno se nalazi u Engleskoj u pokušaju da poseti svoju otuđenu sestru, i vreme provodi tako što na televiziji priča o njihovom odnosu.

U segmentu za televizijski program Džeremi Vajna, Samanta je izrazila žaljenje za svoj način ponašanja, i javno se izvinila svojoj sestri.

Megan Markl živi u strahu: Ne zna da li može ikome više da veruje!

Tom prilikom Samanta je izjavila:

"Samo bih želela da kažem da se toliko stvari desilo i izašlo van kontrole, što mi nikada nije bila namera. Svi smo bili povređeni time što nismo bili uključeni ili pozvani na venčanje. Imala sam osećaj da su sve loše stvari mogle time da se reše, i da smo svi nakon toga mogli da nastavimo dalje sa pozitivnim osećanjima"

"Zvanjem na venčanje povređena osećanja ne bi se dalje pogoršala, ali verovali ili ne, ovo ne znači da te manje volimo, samo mislim da se porodice ovako ponašaju kada postoji konfuzija i kada se ljudi povrede. Tako da nastavljam dalje, izvinjavam se i želim da su stvari drugačije".

Samanta Markl od početka veze vojvotkinje od Saseksa i princa Harija često nastupa na televiziji i na tviteru vređa svoju polu sestru i princa.

Sestra Megan Markl ulazi u rijaliti šou: Želi da uništi vojvotkinju od Saseksa! (FOTO)

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs