O svemu je razmišljao

Šta će biti s bogatstvom Entonija Bordejna: Slavni kuvar napisao testament još 2016!

Oko 1,21 miliona dolara zaveštao je maloletnoj ćerki

Vip priča
Autor:
Šta će biti s bogatstvom Entonija Bordejna: Slavni kuvar napisao testament još 2016!
Foto: Profimedia

Nakon što je čuveni kuvar Entoni Bordejn oduzeo sebi život pre mesec dana, pokrenuto je pitanje ko će naslediti njegovu imovinu.

Iako se šuškalo da se Bordejnovo bogatstvo procenjuje na 16 miliona, iz testamenta koji je napisao 2016. godine navodi se novac u iznosu od oko 1,21 miliona dolara, od kojih je većinu još tada zaveštao ćerki Arijani (11).

Prema testamentu, u koji su imali uvid listovi Page Six i New York Daily News, Bordejnovo bogatstvo uključuje 425 hiljada dolara u kešu i na štednom računu, 35.000 na brokerskom računu, 250 hiljada u "ličnoj imovini" i 500.000 dolara u nematerijalnoj imovini, koja uključuje i autorska prava, prenosi People.

Pošto je Arijana maloletna, sud će odrediti osobu koja će štititi njene interese do punoletstva. U testamentu je pisalo čak i šta učiniti ako Arijana umre pre svog oca - sve bogatstvo pripalo bi Arijaninoj dadilji Majri Kvizon.

Ipak, korisnik Bordejnovog bogatstva do Arijaninog punoletstva najverovatnije će biti njena majka Otavija Busija, sa kojom se Entoni venčao 2007. godine.

Entoni Bordejn presudio sam sebi zbog nesrećne ljubavi: Bio je poput tinejdžera, ludo se zaljubio u nju! (FOTO)

Bordejn sa Otavijom Busijom
Bordejn sa Otavijom Busijomfoto: Profimedia

Par je započeo brakorazvodnu parnicu 2016. godine, ali ova priča nije dobila epilog za Bordejnovog života, pa je Otavija ipak ostala zakonski naslednik.

Osim podele novca, Bordejn je u testamentu precizno naveo i šta tačno treba da urade sa njegovim automobilima, nameštajem, knjigama, odećom i predmetima iz kuće.

Tu je i stan u Njujorku, koji su Bordejn i Otavija kupili 2014. godine, ali on nije u testamentu, jer je pod hipotekom vrednom milion dolara.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs