Saznajte više

On je bratanac princeze Dajane i frajer oko koga se žene otimaju: Upoznajte najpoželjnijeg neženju na svetu! (FOTO)

Osim Harijeve sestre Kiti Spenser, na kraljevskom venčanju u maju svima je za oko zapeo i njen mlađi brat Luis Spenser. Visoki naočiti momak s bradom u fraku koji mu je pristajao kao saliven vodio je pod ruku mamu – ne samo zgodan nego i pažljiv! - i očigledno se svima toliko svideo da je proglašen najpoželjnijim neženjom na svetu

Vip priča 12.06.2018. - 09:45h Autor: miss7
Luis Spenser, Foto: AP / Chris Radburn

Mladi gospodin punim se imenom zove Luis Frederik Džon Spenser, vikont od Altorpa, brat od Harija i Vilijama, a rođen je 14. marta 1994. godine i to u bolnici Sent Meri u Londonu, istoj onoj u kojoj je Kejt rodila troje dece. Otac mu je lord Čarls Spenser, brat pokojneprinceze Dajane, a majka Viktorija Lokvud, bivša manekenka za koju je Ralf Loren jednom rekao da je najlepša devojka na svetu – dakle, nenadmašno genetsko nasleđe s obe strane što se izgleda tiče.

 

Elizabeta se baškari u slavnoj palati, a gde žive ostali članovi kraljevske porodice? Pogledajte! (FOTO)

 

A post shared by Althorp Estate (@althorpestate) on

Iako su sestre Kiti, Eliza i Amelija starije od njega, Luis će naslediti titulu lorda i porodično imanje Altorp od 5.300 hektara, jer po engleskom zakonu sve ide prvorođenom sinu. Ali, Kiti se ne buni, naprotiv; izjavila je kako joj je drago da će imanje pripasti Luisu jer će tako ostati u porodici pod istim prezimenom.

 

Nakon što su mu se roditelji rastali, otac se još dva puta ženio pa Luis ima mlađeg brata Edmunda (14) i sestru Laru (12), kojima je mama Čarlsova druga žena Karolina, te šestogodišnju sestru Šarlot Dajanu, čija mama Karen je još u braku s Čarlesom.


Gde se krio do sada?

 

Kao i starije sestre, Luis je veći deo detinjstva proveo u Južnoj Africi, gde je otac odveo porodicu, delom zato da decu zaštiti od medija koji su ih proganjali baš kao i njihovu tetku Dajanu, delom da pokuša da spasi brak (to mu baš nije uspelo, uglavnom zato što je varao ženu).

 

Luis trenutno studira na Univerzitetu u Edinburgu i, za razliku od Kiti koja se ne skida s Instagrama, nije prisutan na društvenim mrežama. Ali dobro, malo ipak jeste: kada je u martu 2015. bio na koncertu Niki Minaž, koju navodno i on i Kiti obožavaju, reperka se slikala s Luisom iza bine i objavila sliku na Instagramu, uz potpis: "Pogledajte našu venčanu fotku ...hahahaha ... ne zaista, bila mi je čast što ste došli!" 

 

Ko je Kiti Spenser: Nije krila vezu sa razvedenim tajkunom, ceo svet je poredi sa princezom Dajanom! (FOTO)

 

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Luis trenutno nije u vezi, što oduševljava mlade devojke.Trenutno nosi titulu vikonta, a kada nasledi oca, postaće lord, što je samo malo "niže" od vojvode (to su Hari i Vilijam).

 

Njegova supruga će biti grofica ili, ako ti se to više sviđa, kontesa.

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...