KO BI REKAO?

Rajan Rejnolds šokirao javnost: Pati od napada panike, anksioznosti, a doživeo je i nervni slom! (FOTO)

Iako je Rajan Rejnolds u intervjuima za strane medije do sada uvek pokazivao svoju razigranu i šarmantnu prirodu, holivudski glumac je u poslednjem intervjuu iskreno progovorio o svojim unutrašnjim demonima, strahovima i napadima anskioznosti i panike koje ga prate još od detinjstva….

Vip priča
Autor:
Rajan Rejnolds šokirao javnost: Pati od napada panike, anksioznosti, a doživeo je i nervni slom! (FOTO)
Rajan Rejnolds, Foto: Profimedia

Rajan je za ugledni Njujork Tajms iskreno priznao kako se usled prevelike količine stresa teško kontroliše.

Nakon što je 2016. godine završio sa snimanjem megapopularnog filma "Deadpool" u kojem je igrao glavnu ulogu , Rajan je doživeo nervni slom i napade panike koji su rezultirali nesanicom i drugim fizičkim manifestacijama stresa.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds: Holivudski par sa najviše stila prošetao ulicama Njujorka! (FOTO)

- Patim od anksioznosti. Oduvek sam patio. Konstantno sam u brizi oko nečega što nije nimalo smešno – priznao je Rajan u intervjuu dodavši kako ga je iz ponora straha i anksioznosti izvukao pozitivan stav prema životu, meditacija, ali i njegova voljena supruga Blejk Lajvli kao i njihove dve ćerkice.

foto: Profimedia

Naime, ljubavna priča glumačkog para Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa slovi za jednu od najljepših na holivudskom zvezdanom nebu, a u njihovom petogodišnjem braku postali su roditelji dve djevojčice: dvogodišnje Džejms i jednogodišnje Ines.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs