Frensis Mekdormand

Neverovatna životna priča dobitnice Oskara: Postupak majke ostavio preduboke rane! (FOTO)

Slavna glumica Frensis Mekdormand (60) u noći dodele Oskara mnogima je izmamila suze na lice...

Vip priča
Autor:
Neverovatna životna priča dobitnice Oskara: Postupak majke ostavio preduboke rane! (FOTO)
Frensis Mekdormand, Foto: Profimedia

Iako su se mnogi nadali da će nagradu za najbolju glumicu dobiti Meril Strip kojoj je to bila 21. nominacija u životu, Oskar je ipak otišao u ruke Frensis Mekdormand za ulogu u filmu 'Tri bilborda izvan grada' koja je na 90. dodelu prestižne nagrade došla bez trunke šminke. Tokom svog govora, koji je započela glumeći da hiperventilira, zatražila je od svih nominovanih žena za Oskara 2018. da ustanu.

'Nadam se da ćete mi učiniti čast i da će ustati sve žene nominovane u svakoj od kategorija. Meril, ako ti ustaneš, i sve ostale će', započela je govor Frensis Mekdormand, nakon čega ju je kolegica Meril Strip podržala i ustala, a dvoranom se čuo ogroman pljesak.

Muškarci je obožavaju, žene zavide: Životna priča Mišel Fajfer! (FOTO)

foto: Profimedia

'Pogledajte nas dobro jer svaka od nas ima svoju priču koju može da ispriča i projekat koji treba da finansira. Ne pričajte o tome sa nama večeras na zabavi, pozovite nas za koji dan na sastanak u svoju kancelariju, ili možete da dođete u naš, i ispričaćemo vam sve o njima.', rekla je Frensis.

Turbulentne ljubavne veze i jedna izdaja koju nikad nije prebolela: Životna priča Ume Turman! (FOTO)

foto: Profimedia

Retko daje intervjue i mrzi kada je fotografišu. Glumica Frensis Mekdormand odrasla je u američkoj državi Pensilvanija, u blizini velikog industrijskog grada Pitsburga, a rođena je 1957. godine u Gibson Sitiju, država Ilinois, kao Sintija En Smit. Majka joj je bila samohrana, vrlo siromašna, pa ju je dala na usvajanje kada joj je bilo 18 meseci. Usvojili su ju Vernon i Norin Mekdormand, a odrastala je u pobožnoj porodici, jer je Vernon Mekdormand bio prezbiterijanski sveštenik. Kad je kao tinejdžerka dobila mogućnost da upozna svoju pravu majku, odbila je da to učini. Osećaj da je neželjeno dete koje je majka prepustila nepoznatim ljudima, ostavio je preduboke rane.

Životna priča Debi Rejnolds: Udavala se tri puta, ali samo nju je iskreno volela! (FOTO)

foto: Profimedia

U zreloj životnoj dobi kad njene kolegice odustaju od glume, Frensis Mekdormand preuzima glavne uloge u velikim filmovima. Na snimanju se zaljubila u uspešnog producenta Džoela Koena sa kojim je u braku više od 30 godina. Par živi u Njujorku i imaju sina Pedra, kojeg su usvojili kao šestomesečnu bebu iz Paragvaja, nakon što deset godina nisu mogli da dobiju dete.

Frensis je na pozornici totalno drugačija od drugih. Ona je iskrena i direktna, a njena potpuno prirodna lepota potvrđuje da je najbolja formula kojom možeš dobiti sve - biti svoj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs