Vatra i bes - u Trampovoj Beloj kući

Knjiga koja je zapalila svet: Ćerka mu se ruga, zavodi tuđe žene, ne spava sa Melanijom, misli da je genije! (FOTO)

O preduzetničkim, ljubavnim i političkim poduhvatima Donalda Trampa (71) u protekle tri decenije ispisane su hiljade stranica u desetak biografskih knjiga, ali nijedna nije izazvala toliki interes javnosti - a ni njegov gnev - kao “Vatra i bes: u Trampovoj Beloj kući” autora Majkla Volfa.

Vip priča
Autor:
Knjiga koja je zapalila svet: Ćerka mu se ruga, zavodi tuđe žene, ne spava sa Melanijom, misli da je genije! (FOTO)
Donald i Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Više nego u igri s prijateljicama uživala je u praćenju političkih govora, analiza i rezultata, a celu karijeru odradila je u Republikanskoj stranci. Treća žena u isotriji koja vodi pres službu Bele kuće proslavila se izjavama da mediji šire lažne vesti o njenom šefu, a na pitanje kako komentariše optužbe iz Volfove knjige o Trampovoj psihičkoj i mentalnoj nestabilnosti, odgovorila je da su mentalno nestabilni ljudi koji ne vide pozitivne promene i napredak što je njihova administracija donela zemlji. I Donald Tramp, koji se javnosti najčešće obraća porukama na Tviteru, imao je potrebu da komentariše optužbe iz Volfove knjige.

Šta Ivanka Tramp stvarno misli o maćehi Melaniji: Jedna stvar je odaje! (FOTO)

foto: Profimedia

- Ceo život su moje de najveće prednosti to što sam mentalno stabilan i jako pametan. Od uspešnog biznismena preko TV zvezde postao sam predsednik SAD-a (i to iz prvog pokušaja). Mislim da to ne pokazuje samo da sam pametan, nego i genije. I to vrlo stabilan genije - objavio je 6. januara na Tviteru.

Ali, čini se da je eksplozivna knjiga, zbog koje Amerikanci stoje u dužim redovima nego za nove modele mobilnih telefona, tek početak sante leda zbog koje bi američki predsednik od besa mogao da počupa kosu. Naime, uprskos pretnjama tužbom zbog klevete i traženju povlačenja “Vatre i besa” iz prodaje, Volfu to za sada ne pada na pamet.

A nagađa se da bi se tokom godine u knjižarama moglo pojaviti još knjiga s pikanterijama iz Trampovog života. Napokon, nedavno je jednu izdala i njegova bivša supruga Ivana Tramp (68): nazvala ju je “Odgajanje Trampovih”, a na pisanje ju je podstaklo ponašanje njihove dece u Trampovoj predsedničkoj kampanji. Promovišući je u jednoj američkoj TV emisiji, bivša supruga Donalda Trampa izjavila je u šali da je ona njegova prva supruga i dodala: Ja sam, dakle, prva dama. Ok?”.

Na to je stigao odgovor iz Melanijinog tabora: “Prva dama svoju titulu namerava da koristi kako bi pomagala deci, a ne prodavala knjige”.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs