Neverovatno

Životna priča najlepše žene dvadesetog veka: U detinjstvu brutalno ismevana zbog izgleda! (FOTO)

Slavna Nemica otkrila je da je bila vrlo nezgrapna tinejdžerka koja je stalno crvenela, bila vrlo stidljiva i kojoj je nedostajalo samopouzdanje

Vip priča
Autor:
Životna priča najlepše žene dvadesetog veka: U detinjstvu brutalno ismevana zbog izgleda! (FOTO)
Foto: Profimedia

Klaudija Šifer nedavno je objavila knjigu sopstvenih fotografija kojim obeležava 30 godina rada u svetu modelinga.

Lepa Nemica otkrila je da je nisu oduvek smatrali atraktivnom, i da je, verovali ili ne, zbog izgleda često bila predmet ismavanja!

"U školi sam uvek sedela u poslednjem redu. Druga deca su me stalno zadirkivala jer je moja zadnjica štrčala više nego kod ostalih devojčica. Uz to sam bila vrlo mršava i viša od ostalih. Mislila sam da je to loše. Onda sam upoznala skauta koji mi je rekao da bih mogla da budem model. Tada sam shvatila su moje "mane" zapravo prednost u svetu modelinga", otkrila je prelepa Klaudija u intervjuu za InStyle magazin.

Slavna Nemica otkrila je da je bila vrlo nezgrapna tinejdžerka koja je stalno crvenela, bila vrlo stidljiva i kojoj je nedostajalo samopouzdanja.

Vratila se na crveni tepih nakon 4 godine: Pogledajte kako danas izgleda Klaudija Šifer! (FOTO)

foto: Profimedia

"Kad sam počela da se bavim modelingom, shvatila sam da neke stvari ne mogu da promenim. I to mi je pomoglo da steknem samopouzdanje. Kad ste model i stojite pred fotografom, uvek postoji jedna osoba koja iza leđa nabraja sve stvari koje nisu savršene na vama. Niko nije savršen. Ali, ja sam stekla to unutrašnje samopouzdanje koje mi je dalo snagu da izdržim sve izazove", rekla je Klaudija. Otkrio ju je skaut u jednom noćnom klubu u Dizeldorfu kad je imala 17 godina, a planetarnu popularnost stekla je devedesetih godina prošlog veka zajedno sa Sindi Kraford, Naomi Kembel, El Mekferson, Kristi Tarlington i Lindom Evanđelistom.

Modni stil Kristi Tarlington (48): Svojom pojavom i dalje oduševljava!

foto: Profimedia

Bila je poznata kao muza Karla Lagerfelda, snimila je više od 500 naslovnica najprestižnijih modnih magazina, a radila je sa najpoznatijim fotografima kao što su Ričard Avedon, Stiven Klajn, Piter Lindberg, Mario Testino, Elen von Unvert i mnogi drugi.

Sa 47 godina i dalje privlači pažnju, i povremeno se bavi manekenskim poslom. Najviše vremena, pak, oduzima je odgajanje 14-godišnjeg sina Kaspara, 12-godišnje ćerke Klementine i sedmogodišnje Kozime Vajolet kojima govori da je najvažnije da budu zadovoljni u svojoj koži.

"Danas je deci i roditeljima lakše, jer ceo svet trenutno podržava poruku da možeš da budeš šta god želiš. Sve je moguće, a uzori su brojni. Nije važno koje si veličine ni da li imaš neke "mane". U svakom trenutku možeš da uperiš prstom u osobu i kažeš - Pogledaj, ona je uspela", zaključuje Klaudija Šifer.

Plod zabranjene ljubavi, potomak slavnih Srba, Novakov trener: Ovo je životna priča Jelene Genčić!

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs