Pročitajte

Klaudija Šifer (47): Drago mi je što se moja "zlatno doba" desilo pre pojave društvenih mreža! (FOTO)

U biografiju jedne od najlepših žena na svetu Klaudije Šifer, upisan je rad sa najrazvikanijim virtuozima modne i beauty scene, a ova platinasta lepotica svoje je iskustvo odlučila preneti na stvaranje sopstvenog make up brenda

Moda
19:39h Autor:
Klaudija Šifer (47): Drago mi je što se moja "zlatno doba" desilo pre pojave društvenih mreža! (FOTO)
Klaudija Šifer, Foto: Profimedia

Razgovarajući o svom poslednjem poslovnom poduhvatu, prelepa plavuša osvrnula se na i svoju zavidnu karijeru, ali i na jednostavno odrastanje koje je obeležilo njeno detinjstvo, priznala kako joj je drago što se njeno "zlatno doba" desilo u vremenu pre nastanka društvenih mreža…

Kladija Šifer (47): Najpoznatija plavuša među supermodelima i danas izgleda kao boginja! (FOTO)

Žena čije se lice pojavilo na preko 500 naslovnih strana časopisa širom sveta napokon je svoje beauty tajne odlučila otkriti i običnim smrtnicima.

Supermodel i glumica Klaudia Šifer pokrenula je sopstveni brend šminke za koji smo apsolutno sigurni da će se u rasprodati u rekordnom roku.

15 istina o filmu U stvari ljubav: Ostaviće vas bez daha! (VIDEO)

Kada jedna od najlepših žena sveta započne sopstveni beauty biznis očekivanja su zaista velika. Iako se o kolekciji u poslednje vreme puno šuškalo, danas sa sigurnošću možemo da kažemo šta ona sadrži U novoj liniji make upa možete pronaći širok izbor karmina, senki i lakova za nokte.

Takođe Klaudija se bacila i u proizvodnju prajmera, tečnih pudera, četkica i ostalih pomagala za šminkanje.

Treba takođe spomenuti i šik pakovanje proizvoda. Dolaze u metalik pakovanju zlatne i roze boje, a na sebi imaju utisnute uzorke kapljica koje proizvodima daju "mokar look". Taj detalj je nastao po njenom nadimku iz detinjstva: "Cloudy" iliti oblačna.

Supermodeli 90-tih zatvorili reviju Versaće: Sindi, Naomi, Klaudija! (VIDEO)

Naime, platinasta lepotica se u nedavnom intervjuu za Female First prisetila svog detinjstva otkrivši kako je oduvek bila sramežljivo dete. Priznala je i kako joj je sklapanje prijateljstava uvek predstavljalo problem pa bi često za vreme pauza u školi jednostavno sela na bicikl i vozila se do početka sledećeg časa.

Osvrnula se na kratko i na Instagram kulturu 21. veka.

20 godina od smrti: Novi detalji iz života modne legende! (FOTO)

"Danas je postalo normalno deliti sve o sebi sa tolikim brojem ljudi. Srećna sam što se moja karijera nije gradila na tome jer iskreno, mislim da u tome nisam dobra. Bila bih ista osoba koja i jesam: stidljiva i povučena,"izjavila je Klaudija.

Kako zaista izgleda život mladih manekena u svetu: Daleko od raskoša i luksuza!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs