Pogledajte

Njena poruka je dokaz ljubavi: Adriana Lima nikad srećnija! (FOTO)

Jedna od najlepših žena na svetu Adriana Lima svoju je sreću pronašla u zagrljaju turskog pisca Metina Hara, a svaki predah od nošenja revija na prestižnoj Nedelji mode u Njujorku, zanosna crnka koristi kako bi uživala u nežnostima sa svojim novim dečkom

Vip priča
17:42h Autor:
Njena poruka je dokaz ljubavi: Adriana Lima nikad srećnija! (FOTO)
Adriana Lima, Foto: Profimedia

Jedna od najpoznatijih Viktorijinih anđela Adriana Lima više ne skriva svoju beskrajnu sreću i zaljubljenost u markantnog turskog pisca Metina Hare.

Tako je kratak predah od manekenskog angažmana na prestižnoj Nedelji mode u Njujorku iskoristila kako bi uživala u njegovim poljupcima i nežnostima, a fotografiju koja govori više od 1000 reči, Adriana je objavila na društvenim mrežama.

Adrijana Lima u krevetu sa novim dečkom: Selfi kakav odavno nismo videli (FOTO)

Објава коју дели Adriana Lima (@adrianalima) дана

"Još jednom si me učinio najsrećnijom ženom na svetu! – stoji u opisu fotografije koju je zaljubljena lepotica objavila na Instagramu.

Ova atraktivna brazilska manekenka iz bivšeg braka sa NBA zvezdom Markom Jarićem ima dve ćerke, sedmogodišnju Valentinu i četvorogodišnju Sienu, a uprkos Markovoj neveri koja je presudila njihovom braku, Adriana je sa bivšim suprugom uspela održati prijateljske odnose.

Adrijana Lima uhvaćena na delu: Strasni poljubac sa novim dečkom! (VIDEO)

Објава коју дели Adriana Lima (@adrianalima) дана

Ipak, čini se kako je crnokosa lepotica svoje ljubavne poraze konačno ostavila iza sebe pa je nakon duge potrage za onim pravim u markantnom piscu uspela pronaći sve ono za čim je tragala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs