Pročitajte

Mariška Hargitej otvoreno o gubitku majke Džejn Mensfild: 50 godina od smrti popularne starlete

Glumica Mariška Hargitej opisala je gubitak svoje majke kao ožiljak na njenoj duši
Vip priča
22:42h Autor:
Mariška Hargitej otvoreno o gubitku majke Džejn Mensfild: 50 godina od smrti popularne starlete
Foto: Profimedia

Mariška Hargitej je doživela saobraćajnu nesreću 1967. godine u kojoj je njena majka, poznata starleta i glumica Džejn Mensfild izgubila život.

Seks simbol 50-tih i 60-tih, bila je u kolima sa svojom ćerkom devetnaestogodišnjim vozačem, svojim advokatom i ljubavnikom Samjuel Brodijem. Dvoje dece. koje je dobila iz braka sa tada već bivšim suprugom Mikijem Hargitejem, su takođe bila u autu.

Smatrali je praznoglavom plavušom: Tragičan kraj natrposečno inteligentne glumice! (FOTO, VIDEO)

Troje odraslih je izgubilo život. Mariška, koja je tada imala svega tri godine i koja je spavala u dečijem sedištu, kao i njena braća, osmogodišnji Miki i šestogodišnji Zoltan, su preživeli.

Iako se glumica, koja se proslavila ulogom u čuvenoj seriji Red i zakon, ne seća sudara, ožiljak koji je zadobila na glavi je stalni podsetnik na strašnu tragediju.

Stalno poređenje njene pojave sa svojom majkom, za koju se i ne zna da je bilo jako intelignetna (njen IQ je iznosio neverovatnih 163), prati je kroz celu karijeru.

Sada, 50 godina posle udesa, glumica se otvorila i podelila bol gubitka majke u intervjuu za Closer Weekly, "U neku ruku, biti ćerka Holivudske ikone je teret," "Nekada sam mrzela konstanto poređenje sa svojom majkom jer sam želela da budem poznata kao ja. Gubitak majke u tom uzrastu je ožiljak koji ću večno nositi na duši."

Iscenirano samoubistvo: Poslednji snimak Merilin Monro ugledao svetlost dana! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Emi dobitnica i osnivač humanitarne organizacije Joyful Heart Foundation, jednom je izjavila "To što se dogodilo, napravilo me je na osobu kakva sam danas. Razumem svoje životno putovanje. Morala sam da prođem kroz sve to da bih stigla dovde. To što sam se ostvarila kao majka (ima troje dece) pomoglo mi je da zacelim.

Ja sam supruga i majka, to je moj život i porodica mi predstavlja najveće zadovoljstvo. Sada bolje razumem svoju majku, razumem ljubav koju je nosila u sebi i to me čini da se osećam blisko sa njom."

Tragični kraj kralja Holivuda: Zbog smrti supruge pao u depresiju koja ga je odvela u smrt! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs