Pogledajte

Ljubav jaka kao prvog dana: Vruće bračne igre holivudskog para (FOTO)

Teški trenuci zbližili su i očvrsnuli njihovu ljubav
Vip priča
11:54h Autor:
Ljubav jaka kao prvog dana: Vruće bračne igre holivudskog para (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumački par Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas i iza sebe broje 17 godina braka u kojem su zajedno prebrodili jako teške trenutke koji su u dodatno učvrstili njihov odnos.

Ljubav i privrženost koju i dalje osećaju jedno prema drugom, savršeno je dočarala fotografija njihovih najintimnijih trenutaka, a lepa glumica ju je ponosno podelila sa svojim mnogobrojnim obožavateljima.

Ketrin Zita-Džons i Majkl Daglas zajedno na crvenom tepihu

Jedna od najljepših žena sveta broji 17. godinu braka s harizmatičnim glumcem Majklom Daglasom, i uprkos činjenici da su preživeli beskrajno teške trenutke u svojim životima, i dalje su jedno drugome najveći oslonac.

Vreme kada je 72 – godišnji Majkl oboleo od raka grla, a njegova 25 godina mlađa životna suputnica upala u tešku depresiju uzrokovanu bipolarnim poremećajem srećom je iza njih, pa skladni bračni par koji je odoleo svim životnim neprilikama i ostao jedno uz drugo u dobru i u zlu, napokon uživa u trenucima sreće.

Glumica (47) pozira u bikiniju: Ovako izgleda moja zadnjica kada je fotografiše moj muž! (FOTO)

Da su ih teški trenuci samo dodatno zbližili i očvrsnuli njihovu ljubav, lepa glumica je pokazala poslednjom objavom na svom Instagram profilu na kojem je sa gotovo milion svojih obožavatelja podelila intimne trenutke njihovog zajedništva.

"Malo plesa i mnogo ljubavi" – stoji u opisu fotografije koja je savršeno dočarala nesagledivu ljubav i privrženost koje osjećaju jedno prema drugome.

Ljubav je pobedila: Majkl Daglas i Ketrin Zita-Džons ponovo zajedno!

Prelepa Ketrin u 17-godišnjem braku s glumačkom legendom postala je majka dvoje prekrasne dece; , 17- godišnjeg Dilana i 14- godišnje Karise, a fotografije svojih najlepših porodičnih uspomena često deli na društvenim mrežama pokazujući kako joj je porodica nesumnjivo na prvom mestu.

Bićete ljubomorni, veći je od vašeg stana: Ovo je garderober Ketrin Zite Džons! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs