Porodična tragedija

Sunovrat bivše Bondove devojke: Ostala na ulici, ćerka joj bolesna, živi od danas do sutra! (VIDEO)

Amerikanka ruskih korena, inače sestra pokojne holivudske dive Natali Vud, danas živi na ivici siromaštva, ima bolesnu ćerku, a i sama treba da ide na operaciju za koju nema novca
Vip priča
16:52h Autor:
Sunovrat bivše Bondove devojke: Ostala na ulici, ćerka joj bolesna, živi od danas do sutra! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Iako je od filma "Dijamanti su večni" prošlo već 46 godina, Lanu Vud i danas pamtimo po ulozi zanosne Plenti O'Tul, devojke tajnog agenta Džejmsa Bonda.

Amerikanka ruskih korena, inače sestra pokojne holivudske dive Natali Vud, danas živi na ivici siromaštva, prenose strani mediji. Lana se, naime, u nedavnom intervjuu požalila kako jedva spaja kraj s krajem, a otkrila je i da je ostala bez jedinog krova nad glavom koji je imala.

Nekadašnja filmska zvezda s ćerkom Evan, njenim suprugom, troje unučadi i dva psa živi u sobičku u motelu nedaleko od Los Anđelesa. U minijaturnu kuhinju, u kojoj se čak ne sme ni kuvati, ne stane ništa osim grickalica i vode, pa porodica uglavnom jede brzu hranu iz lokalnih jeftinih restorana. Vud, koja je nekada obožavala skupe dizajnerske haljine, sad je primorana da nosi odeću koju dobija od američkog Crvenog krsta.

"Šta mi se desilo? Stvaran život. Realnost. Kao da mi je neko izvukao tepih ispod nogu. Nije se lako nositi s novonastalom situacijom, ali sve ovo ipak najteže pada deci. U ovako teškim uslovima nemaju nimalo privatnosti", rekla je bivša Bondova devojka.

Iz raskošne dvoetažne kuće u Kaliforniji morala je da se iseli jer više nije mogla da plaća najam, a završila je na ulici jer niko od prijatelja nije hteo da je primi kod sebe.

Njena lepota je oduzimala dah, ali je koštala života: Tragedija koja je izmenila Holivud! (VIDEO)

Lana tvrdi da su je finansijski dodatno iscrpeli i ćerkini računi za lečenje - Evan, naime, ima Hočkinov limfom (rak limfnog sistema), a zbog zračenja koje joj je oštetilo pluća, više ne može ni samostalno da diše, pa sa sobom uvek mora da ima rezervoar sa kiseonikom. Da stvar bude još gora, i bivša glumica bi trebalo da operiše kolena, ali za zahvat, kaže, nema novca.

Život mu bio glamurozan, ali neispunjen: Tražio sebe i ljubav, nijedno nije pronašao! (FOTO)

<\/div>

"Da je sestra živa i da može da vidi na šta sam spala, to bi je uništilo", rekla je 71-godišnja Vud.

Dirnuti njenom ličnom tragedijom, prijatelji su na internet stranici GoFundMe pokrenuli akciju prikupljanja novca. Trenutno imaju nešto manje od 7.000 dolara, a jedina želja im je, kažu, da osiguraju posrnuloj glumačkoj zvezdi dostojan dom u kojem će proživeti starost.

Životna priča princeze sa tužnim očima: Nesrećna žena koju je sudbina proklela! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs