Zvezda vodilja

Kad je nju izgubila, sve je pošlo naopako: Tragedija koju pevačica (27) nije mogla da preživi (FOTO)

Mnogi smatraju da je njena smrt presudni trenutak - baš tada je počela da se drogira i preteruje sa alkoholom
Vip priča
15:34h Autor:
Kad je nju izgubila, sve je pošlo naopako: Tragedija koju pevačica (27) nije mogla da preživi (FOTO)
Foto: Profimedia

Pokojna pevačica Ejmi Vajnhaus imala je mnoštvo tetovaža po svom telu, ali najpoznatija je definitivno ona pin-ap devojke koju je ponosno nosila na svom desnom ramenu.

Londonski tatu majstor Henri Hejt za Guardian se prisetio trenutka kada je Ejmi ušla u njegovu radnju i zatražila tu tetovažu i otkrio fantastičnu priču koju ova slika na pevačicinoj desnoj ruci krije.

"Ušla je u moju radnju jednog ponedeljka, otprilike 20 minuta pre zatvaranja. Završavao sam smenu i ona je bila sama unutra. Bila je oko 30 centimetara niža i skoro 30 kilograma lakša nego što sam je zamišljao. Bila je jako sitna i jako stidljiva. Pomislio sam kako je neobično da je došla kod mene, jer sam baš bio kupio njen album Frank zbog pesme Stronger Than Me", ispričao je Hejt.

Tragedija u životu Milice Milše: Samo ko je ovo prošao, može da me razume!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ejmi se pojavila sa knjigom "1000 Pin-Up Girls" iz koje je kidala stranice. Ta knjiga bila je veoma draga i Henriju. U toj knjizi želela je da pronađe inspiraciju za tetovažu koju je htela da posveti svojoj baki s očeve strane, Sintiji.

Sintija je i sama bila pevačica, a navodno je bila sa slavnim džez saksofonistom Ronijem Skotom.

"Rekla mi je tačno kakvu tetovažu želi da posveti svojoj baki. Bila je jako direktna. Nazvao sam dečka i rekao mu da ću kasno doći s posla. Dok smo pričali, baš smo se skontali. Bila je jako zabavna, dao sam joj čak i da puši unutra", kaže.

Ejmi nije htela običnu repliku pin-ap devojke, htela je "grublju, tradicionalnu" tetovažu koja će odmah ostaviti utisak na ljude. Kako bi mu što bolje prikazala kako je njena baka izgledala u mladosti, donela je fotografije Sofije Loren.

Poslednji zapis iz dnevnika Lenke Dunđerski: Kobna ljubav okončana samoubistvom!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Baka je bila neka vrsta vodilje za nju. Tek tokom našeg kasnijeg prijateljstva mi je pokazala njenu stvarnu fotografiju iz mladosti, bila je mnogo zgodna", otkrio je.

Ejmi je bila jako vezana za svoju baku, a upravo je ona ta koja je nagovorila njene roditelje da je upišu u umetničku školu. Mnogi misle da je njena smrt 2006. godine dovela do Ejminog drogiranja i preterane konzumacije alkohola.

Henri više nikad nije ponovio tu tetovažu.

"Fanovi mi ponekad dolaze i traže da im tetoviram njen lik. To nikad ne radim, za neke ljude ona je karikatura, običan lik. A za mene će uvek biti ona devojka koja je stalno dolazila bez kredita na telefonu", zaključuje Henri.

Poslednja večera na ukletoj jahti: Strašnu sudbinu devojčice (11) ne može svako da preživi! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs