Neverovatno

Iz šale kupio paket DNK testova: Otkrio porodičnu tajnu koja je sve šokirala!

Roditelji su se svađali u sobi, a mi smo razmišljali ko od nas ima drugog oca, ispričao je muškarac

Celebrities
Autor:
Iz šale kupio paket DNK testova: Otkrio porodičnu tajnu koja je sve šokirala!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Paketi DNK testova koje možete da koristite kod kuće sve su popularniji, ali ponekad ih je bolje ne koristiti. U to se uverio jedan muškarac sa društvene mreže Reddit, koji je s ostalima podelio svoju priču o testiranju DNK.

On je testove kupio porodici kao poklon za Božić, jedan je uzeo sebi, a ostale podelio ocu, majci, bratu i sestrama.

"Svi su otvorili ovoj poklon istovremeno, a majka je počela da paniči, tvrdila je da nije htela da koristimo te testove jer sadrže hemikalije koje nisu sigurne. Rekli smo joj da tu nema hemikalija, ali videlo se da je i dalje uznemirena.

Posle nas je uveravala da samo jedno od nas dece treba da uradi test jer će ionako biti isti rezultati, a da ostale testove možemo da preprodamo. Nakon toga su se naši roditelji svađali u sobi, a mi smo razmišljali ko od nas ima drugog oca", napisao je.

Stravična porodična tajna Dastina Hofmana: Glumac nije mogao da sakrije suze! (FOTO, VIDEO)

foto: Shutterstock

Nakon što su korisnici Reddita napisali svoje mišljenje o razlozima neobičnog ponašanja njegove majke, a neki su je i vređali, on se ponovo javio.

"Ipak nisam upropastio Božić, zapravo se sve pretvorilo u božićno čudo. Otac moje najstarije sestre umro je brzo nakon što se ona rodila, a majčin dobar prijatelj pomagao joj je da prebrodi to najmračnije razdoblje u svom životu. U tom periodu su se zaljubili, a potom stvorili ostatak naše porodice.

Nikad nam nisu rekli šta je bilo, jer je mami bilo jako teško. Sinoć je bila dovoljno snažna da nam to ispriča i pokaže fotografije, što nas je još više zbližilo", otkrio je muškarac.

Istina o Zoni Zamfirovoj: Ljubavna priča se u stvarnom životu ovako završila! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs