prirodna lepota

Ona je najlepša žena na svetu! (FOTO)

Sa samo četiri godine nosila je reviju Žan Pol Gotjea, a sa deset godina bila je najmlađa manekenka ikad koja se pojavila u Vogu

Celebrities
Autor:
Ona je najlepša žena na svetu! (FOTO)
Foto: Prinstscreen Instagram/Thylane Blondeau

Proslavila se 2007. godine kao šestogodišnjakinja, kad su je prozvali "najlepšom devojčicom na svetu". Jedanaest godina kasnije Tilan Blondo ponovno je proglašena najlepšom devojkom na svetu, ovog puta u izboru TC Candlera za 2018. godinu.

Popis najlepših žena TC Candler započeo je 1990. godine, a tvrdi se da je to "najraznolikiji izbor lepotica". Njihov video s ovogodišnjim devojkama na listi najlepših skupio je čak dva miliona pregleda u samo dva dana.

Sudbina najlepše devojčice na svetu: Ovako nešto smo i očekivali! (FOTO)

?

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Druga najlepša je tajvanska glumica Čou Cu-ju, treća izraelska manekenka Jael Šelbija, a četvrta američko-filipinska glumica Liza Soberano.

Kad je reč o devojkama sa našeg područja, na listi je naša osamnaestogodišnja jutjuberka Marija Žeželj, koja je na 63. mestu.

"Ne mogu da verujem, hvala TC Candler i svima koji su glasali", napisala je.

"Bravo Tilan, zaslužuješ to jer si prelepa", poručili su joj pratioci.

Izbor je osnovao britanski filmski kritičar TC Candler, a među najlepšim ženama dosad bile su Mišel Fajfer, Marion Kotijar i Džordan Dan.

Tilan je sa samo četiri godine nosila reviju Žan Pol Gotjea, a sa deset godina bila je najmlađa manekenka ikad koja se pojavila u Vogu. Editorijal je izazvao kontroverzu, jer je bila veoma našminkana i odevena u kratku haljinu.

Kći francuskog fudbalera Patrika Blondoa danas je ambasadorka L'Oreala i zaštitno lice parfema francuske dizajnerke Lolite Lempike.

Sa 6 godina su je poglasili najlepšom devojčicom na svetu: Danas ima 17, evo kako izgleda! (FOTO)

? @veronikaloubry ?make up @brizio_m.u.a ?

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

I’m not a morning person ?‍♀️

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs