Vratili mu osmeh na lice

Dva dana pred Božić, majka ga ostavila na groblju sa psom i pobegla: O sudbini ovog dečaka bruji ceo svet! (FOTO)

Žena koja je prijavila slučaj policiji videla je kako dečak trči za plavim automobilom koji se udaljava...

Lifestyle
Autor:
Dva dana pred Božić, majka ga ostavila na groblju sa psom i pobegla: O sudbini ovog dečaka bruji ceo svet! (FOTO)
Foto: Hinckley Police Department - Ohio

Trogodišnjem dečaku koji je dva dana pre katoličkog Božića pronađen napušten na groblju sa svojim psom, zajednica u saradnji s policijom vratila mu je osmeh na lice brojnim poklonima koje su prikupili za njega.

Zajednica u Ohaju digla se na noge nakon što je 23. 12. objavljeno kako je policija pronašla 3-godišnjeg dečaka. Žena očevidac je rekla policiji kako je uočila dečaka, identifikiranog kao Toni, kako trči za plavim automobilom dok je vozilo odmicalo od groblja, prenosi Fox News.

Toni je smešten u hraniteljsku porodicu u okrugu Medina. Istražitelji su pronašli njegove roditelje, a iz centra su rekli kako je otac bio "vrlo kooperativan".

Dečakov otac nazvao je policiju nakon što je član šire porodice video fotografiju njegovog sina koju su objavili lokalni mediji i obavestio ga. Rekao je istražiteljima da je dečak bio kod majke u vreme kad je napušten.

***UPDATE**** Good morning, While the investigation is still on going with a lot of questions still unanswered I want...

Posted by Hinckley Police Department - Ohio on Среда, 23. децембар 2020.

Tonijev otac i policija vratili su se na groblje i uhvatili psa. Optužnica protiv dečakove majke nije podignuta.

Dečakova priča ljudima je slomila srce i mnogi su odmah poklonima odlučili da barem malo razvesele dečaka. Na Fejsbuku je policija objavila fotografiju prikupljenih poklona i zahvalila zajednici.

From all of us at HPD we want to thank everyone for your kindness, thoughts, prayers and overwhelming love. Our lobby...

Posted by Hinckley Police Department - Ohio on Четвртак, 24. децембар 2020.
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs