Neviđen luksuz

Nenormalno bogata: Ko je dama koja i u šoping ide helikopterom? (FOTO)

Nakit koji gospođa Grin nosi najpoznatije holivudske zvezde mogu samo da sanjaju
Vip priča
14:58h Autor:
Nenormalno bogata: Ko je dama koja i u šoping ide helikopterom? (FOTO)
Foto: Profimedia

Da li ste nekada čuli za Tinu Grin? To je žena koja u ruci svakog dana drži drugu tašnu vrednu 30 hiljada evra, privatnim helikopterom ide u šoping i uopšte ne krije svoje enormno bogatstvo.

67-godišnja (veruje se da toliko ima godina) supruga tajkuna Ser Filipa vodi neverovatno luksuzan život. Nedavno je primećena kako privatnim avionom leti od Monaka u kojem živi, do Nice, na kratak odmor, piše Daily mail.

Ko je Dušica Radosavljević: Odrasla u sirotinji Beograda, sad joj se ceo Holivud klanja! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kako bismo vam dočarali koliko je bogatstvo ovog para, dovoljno je da vam otkrijemo da Ser Filipa zovu Napoleon, a porede ga i sa Robertom Maksvelom, jednim od najvećih bogataša u istoriji Velike Britanije.

Ipak, Tina i Ser Filip nose reputaciju toksičnih ljudi, a u poslednje vreme suočavaju se sa uvredama i provokacijama sa svih strana. Bračni par veruje da je Britanija postala ljubomorna na njihov novac.

Nova jahta Meljničenkovih od 450 miliona dolara: Neviđen luksuz na 8 spratova! (FOTO)

Foto: Profimedia, Tina i Filip sa Filipovom ćerkom Kloi
Foto: Profimedia, Tina i Filip sa Filipovom ćerkom Kloi

Filip je preduzetnik koji poseduje veliku kompaniju sa nekoliko brendova za prodaju odeće, dodataka i različitih predmeta za ulepšavanje, dok Tina vodi drugu porodičnu kompaniju i proglašena je za drugu najbogatiju ženu Ujedinjenog kraljevstva.

Nakit koji gospođa Grin nosi nemaju ni najpoznatije holivudske zvezde, a samo jedan od primera jeste ogroman dijamantski prsten koji je dobila od supruga i koji su zabeležili i objektivi paparaca.

Svi su se krstili kad su čuli da prodaje ovu kuću: Razlog? Prilično bahat! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs