Najmodernija do sada

Nova jahta Meljničenkovih od 450 miliona dolara: Neviđen luksuz na 8 spratova! (FOTO)

Brod je dugačak čak 142 metra, a krase ga tri neobična jarbola visine po 91 metar, što ih čini višim od najveće sat kule Big Ben
Enterijer
12:34h Autor:
Nova jahta Meljničenkovih od 450 miliona dolara: Neviđen luksuz na 8 spratova! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nova jahta Andreja i Sandre Meljničenko o kojoj se pričalo mesecima primećena je sinoć dok je plovila prema jugu Španije!

Impozantna jahta vredna neverovatnih 450 miliona dolara konačno će stići u ruke svetski poznatog para, a ruski milijarder sada može da se pohvali jednom od najvećih luksuznih plovila.

Brod je dugačak čak 142 metra, a krase ga tri neobična jarbola visine po 91 metar, što ih čini višim od najveće sat kule Big Ben! Bela lepotica ponela je ime "Jedrilica A", a ime joj je dao sam Andrej.

Jahta za najmoćniju ženu sveta: Ovde muškarci ne smeju da uđu! (FOTOGALERIJA)

"Ovo je bio najveći izazov u mojoj karijeri. Verujem da će Jedrilica A biti najbolja jahta na svetu kada je reč o dizajnu i tehnologiji godinama", rekao je Dirk Klustermen, direktor projekta za Dejli mejl.

Brod ima prelepa zelena svetla, zbog kojih će teško biti neupadljiv. Sinoć su ova svetla prvi put zasijala, jer je do sada brod plovio samo danju.

Sandra i Andrej će se ubuduće hvaliti jahtom koja ima čak osam spratova, prostor predviđen za sletanje helikoptera, kao podvodnu sobu sa prozorima, iz koje će moći da posmatraju morski svet.

Seoska kuća lepša od svake vile: Enterijer od kojeg pamet staje! (FOTO)

Na brodu ima prostora za 54 članova posade i 20 gostiju, koji će uživati maskimalnu komociju i luksuz. Brzina koju može da razvije iznosi prosečno 29 kilometara na čas, maksimalno 38, a težak je čak 1,8 tona.

Milijarder veruje da će na ovoj jahti moći i da zaradi, jer planira da licencira korišćenu tehnologiju razvoja broda u komercijalne svrhe, gde se ističe kontrolni sistem visoke tehnologije sa pločama od crnog stakla osetljivim na dodir.

Selo bogataša: Svi žive u vilama, voze se helikopterom, ne znaju šta će od para! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs