Dom iz snova

Seoska kuća lepša od svake vile: Enterijer od kojeg pamet staje! (FOTO)

Pored nje moderne kuće izgledaju smešno
Enterijer
11:52h Autor:
Seoska kuća lepša od svake vile: Enterijer od kojeg pamet staje! (FOTO)
Foto: Profimedia
1 / 9 Foto: Profimedia

Iako je do skoro situacija bila obrnuta, danas sve više ljudi teži ka tome da pobegne iz gradske vreve i preseli se na selo.

Život u prirodi ima dosta prednosti - čist, svež i nezagađen vazduh svakako je bolji od smoga i izduvnih gasova automobila, a i bolji su uslovi za proizvodnju kvalitetnog voća i povrća za lične potrebe.

Takođe, lepe kuće i vile nisu rezervisane samo za elitna naselja velikih gradova. Štaviše, lepše se uklapaju u okruženje puno zelenila i drveća, a ako kuću okružite i bujnim žbunovima cveća, to će biti pravi dom iz bajke.

Kupili su zemlju obraslu šibljem: 16 godina kasnije, ovo je najlepša kuća na svetu! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Jedan od, doduše najluksuznijih primera, jeste prelepa seoska kuća na farmi, u kojoj je nekad živeo slavni džokej Erik Parker.

Nalazi se na imanju Krimburn Stad (Crimbourne Stud) u Bilingšurstu u Zapadnom Saseksu, tradicionalnoj grofoviji u Engleskoj.

Džihan iz serije Paramparčad: Do juče živeo po hotelima, sad uživa u ovakvoj raskoši! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Posed veličine skoro 20 hektara krasi velelepna kuća sagrađena u 15. veku, ograđena sa još 5 malih imanja, saunom, teniskim terenom i parcelom sa štalama, koja se trenutno prodaje za neverovatnih 4,95 miliona dolara.

Baksuz u svakoj kući, donose svađe, nemaštinu i nesreću: Odmah bacite ovih 7 stvari!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kuća poseduje velelepnu kuhinju, potpuno opremljenu modernim elementima, nekoliko raskošnih spavaćih soba, čak četiri dnevne sobe opremljene udobnim garniturama, velikim televizorima i toplim kaminima.

Ne odriču se luksuza: U ovoj kući će od sad živeti porodica Obama! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Za ljubitelje zabave, tu je i soba sa stolovima za bilijar, a za ljubitelje rekreacije, tu je zatvoreni bazen. Da biste došli do bazena, prvo morate da prođete pored šanka, gde možete da se osvežite, a zatim kroz balkonska vrata pravo na plivanje.

Slavna Ferhunde uživa u luksuzu: Ovo je njen dom od 200 kvadrata na obali Bosfora! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Čitavim enterijerom dominira drvo, uključujući i trpezariju sa stolom za ručavanje, a svaka prostorija razlikuje se od drugih po boji nameštaja i mekanih tepiha.

Ostatak prelepih fotografija pogledajte u galeriji!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs