Buran život holivudskog zavodnika

Zaveo 13.000 žena: Nema koja slavna lepotica nije bila u njegovom krevetu! (FOTO)

Ovaj veliki zavodnik šarmirao je mnoštvo slavnih žena
Vip priča
15:46h Autor:
Zaveo 13.000 žena: Nema koja slavna lepotica nije bila u njegovom krevetu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Mlađi gledaoci možda su se pitali ko je taj "lik" koji je imao tu nesreću da je u najvažnijoj holivudskoj noći dobio pogrešnu kovertu i učestvovao u spektakularnom gafu 89. dodele Oskara.

Voren Biti (79) je holivudski veteran koji iza sebe ima 14 nominacija za Oskara, među kojima su one za najboljeg glumca, scenaristu, reditelja i producenta. Njemu dodele nagrada američke filmske Akademije nikako nisu nepoznanica, na kojima je bio najmanje 20 puta.

Voren, pravog imena Henri Biti, kao glumac, reditelj, scenarista ili producent radio je na filmovima poput "Boni i Klajd", "Nebo može da čeka", "Lovci na miraz", "Reds", "Dik Trejsi", "Bagzi" i mnogi drugi.

Ali osim po filmskim uspesima, poznat je i po onim romantičnim. Naime, prema "legendi", Biti je spavao s gotovo 13.000 žena. Iako je glumac taj večni trač demantovao, objasnivši da je nemoguće da 35 godina, kako kaže, nije izlazio iz kreveta, titulu Kazanove itekako je zaslužio.

Dan kada je Holivud plakao: Za slavnim zavodnikom žene išle i u smrt! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ovaj veliki zavodnik šarmirao je mnoštvo slavnih žena. Njegova sestra, glumica Širli Meklejn (82) za njega je rekla da se "pali na sve što se kreće i žensko je".

Biti je ljubavisao, između ostalih, i s Džoan Kolins krajem pedesetih godina. Bili su vereni, ali se Voren "preko noći" predomislio, pa su raskinuli. Među njima je, rekli su prijatelji, bila "divlja seksualna privlačnost". Kolins je s njim i zatrudnela i u tajnosti pobacila dete.

Poznate ličnosti (70+) o seksu: Ovako izgleda strast u poznim godinama!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nakon raskida s Kolins, bio je u vezi s Natali Vud, ali uz nju je imao i niz afera, među kojima je bila i tada 16-godišnja Šer. Kada ga je Vud ostavila, Biti je potražio pomoć psihologa zbog svog nezasitog seksualnog apetita.

Gatara joj predvidela slavu i opasnost od vode: Konačno rešena najveća holivudska misterija? (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Voren je tada producentima studija predložio da se snimi komedija o zavisniku od seksa, a nazvali bi je "What's New, Pussycat". Naime, upravo tako je glumac započinjao svoje telefonske razgovore sa svojim "prijateljicama".

Glavnu ulogu je trebalo da igra sam Biti, a scenario je pisao tada nepoznati Vudi Alen. Voren je poludeo kada je video da je Alen u scenariju potpuno "umanjio" njegov lik i nastala je velika svađa. Producent Čarls K. Feldman podržao je Vudija, pa je na kraju Biti poteran sa seta. Zamenio ga je Piter O'Tul, a naslovnu pesmu je otpevao Tom Džons i postala je evergrin.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Sedamdesetih i osamdesetih ljubio je niz lepotica poput buduće Bouvijeve supruge Iman i Izabel Ađani. Kasnije se "spetljao" s Madonom, koja je glumila u njegovom filmu "Dik Trejsi". Imali su kratku, ali strastvenu seksualnu vezu.

Najpoznatije ljubavnice Pitera O'Tula: Holivudski zavodnik spavao sa 1.033 žene! (FOTO)

U njegovoj biografiji objavljenoj 2011. godine pod nazivom "Kako sam zaveo Ameriku" nabrojane su još mnoge slavne žene s kojima je Biti u jednom trenutku svog života završio u krevetu. Na njegov šarm pale su i Brižit Bardo, Anđelika Hjuston, Elizabet Tejlor, Džejn Fonda, Barbara Strajsend i mnoge druge.

Plavi anđeo đavolje duše: Skandalozan život Brižit Bardo! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Ako sam i grešio u odnosima sa ženama, to je samo zato što sam bio zavisan o ljubavi. Ako sam bio ludo zaljubljen, a nije išlo sve kako bi trebalo, moji kreativni impulsi bi sublimirali. Počeo bih odmah da tražim drugu jer sam mislio da je prethodna bila greška i da je najbolje otići", rekao je jednom prilikom veliki zavodnik.

Sve se promenilo kada je upoznao glumicu Anet Bening (58) koja je Vorenu zapala za oko kada ju je ugledao golu u filmu "Prevaranti". Zvao ju je na večeru, jer je hteo da joj ponudi ulogu u filmu "Bagzi". Zaljubili su se i započeli vezu.

Najveća tajna holivudskog zavodnika: Iza 5 brakova krilo se ovo! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Znala sam da nikad pre nije bio veran ni jednoj ženi, ali naša veza od prvog dana krenula je s drugačije pozicije. Nisam želela da iskoristim njegovu slavu niti me zanimao kao prolazna avantura. Ja sam se u njega stvarno zaljubila i nameravala da ostanem s njim do kraja života. Mislim da je to osetio i da je to bilo nešto za čime je oduvek tragao", rekla je Bening.

Tragična prva princeza Holivuda: Muževi je tukli i varali, otac je silovao! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Voren i Anet su se venčali 1992. godine, a u braku su i dan danas. Par ima četvoro dece.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs